[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

wstawienie nowej szyby do cabrio, krakow gdzie sie udać ?

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

wstawienie nowej szyby do cabrio, krakow gdzie sie udać ?

Post numer:#1  Postprzez Chawka » 2 sie 2009, o 20:16

Witam, mam problem ktory meczy mnie dość powaznie, szyba w dachu niestety poddala sie po tylu latach, a nowy dach najwczesniej w nastepnym sezonie ;/ , Kupilem za to oryginalna szybe w dobrym stanie, i teraz szukam jakiegos zakladu/speca (najlepiej w krakowie lub gdzies niedaleko) ktory wstawil by ją w miejsce starej. I przy okazji moze orientuje sie ktos na jakie koszty mam sie nastawic ? zeby przy okazji nie dac sie :cen: ?
Chawka

Post numer:#2  Postprzez Paul » 3 sie 2009, o 11:03

poszukaj na allegro - są tam firmy które robią dachy do cabrio i niektóre z nich może podejmą się wstawienia szyby.
Paul
Profesor

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#3  Postprzez Chawka » 3 sie 2009, o 14:44

Problem w tym ze zadna z firm z allegro nie jest nawet w małopolsce :), jechac 500km zeby wstawic szybe mija sie troche z celem
Chawka

Post numer:#4  Postprzez Andzik » 3 sie 2009, o 23:29

Ja miałem kiedyś taki sam problem w mojej bylej bo miala juz wylniała ta szybke z tylu najblizsza firma byla 300km i wolali sporo za wymiane i dogadalem sie ze zwyklym tapicerzem mowil ze nawk***ial sie przy tym ale zrobil bardzo ladnie wyprul stara wszyl nowa elegancko i za mala kaske.. poszukaj zakladu tapicerskiego
Andzik

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo