[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Tapicer z okolic Radomia

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Tapicer z okolic Radomia

Post numer:#1  Postprzez Menl » 13 paź 2009, o 22:17

Poszukuje dla kolegi dobrego tapicera aby obszyl dobrze welurowe recaro/sport size. Oblatal na okolo tapicerow i zaden nie potrafi wszyc w boczki tych cienkich plastkowych paskow na zloczeniach. Mam nadzieje ze kumacie o co chodzi...
Menl

Post numer:#2  Postprzez Filip » 13 paź 2009, o 22:49

moze Dryja nie wiem dokladnie jak sie nazywa jego zaklad ale w Radomiu...tylko czasami ma ceny zbyt wygorowane :roll:
Siemasz [you]!
>>Oceń moją e30. <<
Filip
Inżynier

Moje BMW: 318
Nadwozie: Coupe
Silnik: m10b18
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#3  Postprzez Menl » 13 paź 2009, o 22:56

No wlasnie podpytam kolegi z pracy, nie jest to jakis malolat. Jest pewnie troche starszy nawet ode mnie a ma fajne i bogato wyposazone e30 sedan czarne 320 i nie zamierza jej sprzedac. Typowy fanatyk. Dzisiaj wspomnial mi o kolejnym etapie czyli nowej tapicerce ale musi prawie idealnie przypominac oryginal...
Menl

Post numer:#4  Postprzez Filip » 13 paź 2009, o 23:02

ja niestety nie jestem w stanie podjechac zapytac bo sezon rusza i roboty mam od zajeb...ewentualnie jakis numer tel powinienem skombinowac
Siemasz [you]!
>>Oceń moją e30. <<
Filip
Inżynier

Post numer:#5  Postprzez Menl » 13 paź 2009, o 23:08

no spoko, ja jutro tez poszukam w necie, ale czekam na info od innych. W ostatecznosci moze byc tez z Warszawy aby tylko nie mial ceny z kosmosu bo jak wiadomo , Warszawa sie ceni...
Menl

Post numer:#6  Postprzez Filip » 13 paź 2009, o 23:11

no a ten nasz potrafi nieraz nawet wawe przebic :twisted: mi powidzial za obszycie boczkow moim materialem 1000zl :duh: :duh: :P :mrgreen: ale tez czesto stoja u niego zabytkowe auta i repliki jakichs Ferrari i takich tam dobrych fur wiec jest raczej ogarniety w temacie...
Siemasz [you]!
>>Oceń moją e30. <<
Filip
Inżynier

Post numer:#7  Postprzez M-Technic2 » 13 paź 2009, o 23:27

nie wiem bardzo o jakie boczki chodzi ale znam w okolicach radomia dwoch tanich tapicerow ktorzy potrafia to czy tamto ,jak cos to tez moge skombinowac numery , Menel, postaram ci je jutro wyslac na priv tak czy owkak ,nic nie obiecuje ale warto zadzwonic.jol
M-Technic2
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#8  Postprzez Menl » 13 paź 2009, o 23:59

Kumplowi chodzi i te plastikowe wstawki na zagieciach ktore sa chyba w zaglowkach itd..czekam na kazde info .
Dzieki.
Menl

Post numer:#9  Postprzez Kruczek » 14 paź 2009, o 09:53

M-Technic2 daj namiary tutaj na pewno się przydadzą :)
Kruczek
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo