[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Osłona w bagażniku z lewej strony na podnośnik itp.

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Osłona w bagażniku z lewej strony na podnośnik itp.

Post numer:#1  Postprzez mamut103 » 29 wrz 2013, o 21:44

Cześć, wiem że to było w pierwszych BMW z silnikami M10 o ile się nie mylę, ale teraz znalazłem coś podobnego na bmwfans jeżeli się nie mylę z M3-jki. Numer 15.

Obrazek

Czy to jest osłona która okrywa z lewej strony w bagażniku lukę w której znajduje się podnośnik oraz klucz do kół? Jeżeli tak to ma ktoś fotkę jak to wygląda na żywo ? :)
mamut103

Post numer:#2  Postprzez CincinCm » 30 wrz 2013, o 07:38

Niezła sprawa ta osłoną. Podpinam się do pytania i jak by ktoś wyrzucał zdjęcia bagażnika to mógłby wrzucić jak w tej luce jest umocowany podnosnik i klucz.
CincinCm

Post numer:#3  Postprzez zabafilip » 30 wrz 2013, o 12:19

Tylko że M3 ma szerokie te kieszenie w bagażniku i to raczej nie przypasuje...
Obrazek
zabafilip
Magister

Moje BMW: 325eA
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B27
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#4  Postprzez arturross15 » 2 paź 2013, o 09:13

W moim e30 z 85r. z silnikiem m10 w tej wnęce nie ma nic, a lewarek jest osadzony w odpowiednim gnieździe. Co do klucza to jest on przymocowany obok skrzynki na klucze na 2 uchwyty.
arturross15

Post numer:#5  Postprzez mamut103 » 2 paź 2013, o 16:35

No właśnie ta osłona z lewej strony była rzadko. Teraz oglądam fotki bagażników M3 i faktycznie one mają inaczej wyprofilowaną wykładzinę w bagażniku i nie podpasuje, a od M10 w ASO już niedostępna :(
mamut103

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo