[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Jaki koszt usługi blacharskiej ?

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Post numer:#16  Postprzez Leon » 23 paź 2013, o 08:12

Dantte26 napisał(a):poprawka po zje anej robocie wychodzi drożej i prze ujowo się to robi.

Dokładanie!
Jak ktoś wcześniej spier...li sprawę, połata dziury na odczepnego, to raz, że ruda dalej szaleje pod łatami a dwa, że trzeba potem ciąć znacznie więcej mięsa aby to solidnie ogarnąć.
Leon
Profesor

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#17  Postprzez Dantte26 » 24 paź 2013, o 08:15

annai
nie chcąc Cię urazić, jeśli Twój touring nie jest jakąś limitowaną wersją czy coś w tym stylu, a tańszej usługi w okolicy nie znajdziesz to takiej kwoty nie kalkuluje się inwestować... lepszą opcją w Twoim przypadku (z racji, iż jesteś kobietą i nie zrobisz sama choć części prac) będzie odłożenie tych 10tyś. do sejfu :lol: sprzedaż aktualnego autka za jakąś tam kwotę i zakup za powiedzmy 12 tyś. np. ładnej wąskiej w cabrio lub jeśli lubujesz się w touringu naprawdę ładnego i zdrowego kombiaka z końca produkcji... :cool2: porada z czystego rozsądku... ;) umywasz ręcę od prac i tym samym cieszysz się jazdą naprawdę ładnym e30... o dotychczasowe autko nie musisz się martwić, na pewno zajmie się nią jakiś pasjonat marki... :P
MOJE WIERNE e30: viewtopic.php?t=20734
Obrazek
/// Dolnośląska Grupa Rabunkowa ///
E30 idzie w żółte blachy
Dantte26
Stażysta

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Sedan
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#18  Postprzez K-man » 24 paź 2013, o 22:44

Eeee tam takie gadanie bez zdjęć - wklej foty jak to wygląda, może po prostu koleś chce naciągnąć, a dramatu nie ma
K-man

Post numer:#19  Postprzez e30dawidd » 26 paź 2013, o 14:30

Witam Też kupiłem nie dawno e30 tylko ze gdy oddałem do blacharza do poprawek okazało sie ze trzeba reperaturki wspawac i sporo w podłodze wycenił mi na 2000zł z malowaniem. Jak myslicie czy to dobra cena ? powiem ze podłoga była bardzo zgnita ;(
e30dawidd

Post numer:#20  Postprzez THCulture » 26 paź 2013, o 14:49

e30dawidd napisał(a):Witam Też kupiłem nie dawno e30 tylko ze gdy oddałem do blacharza do poprawek okazało sie ze trzeba reperaturki wspawac i sporo w podłodze wycenił mi na 2000zł z malowaniem. Jak myslicie czy to dobra cena ? powiem ze podłoga była bardzo zgnita ;(

Ciężko ocenić, nie widząc tego, jaki zakres prac ma zostać wykonany czy też jaki zakres został wykonany.
THCulture

Re: Jaki koszt usługi blacharskiej ?

Post numer:#21  Postprzez annai » 13 maja 2014, o 12:41

kontynuując wątek, rzucam pytanie i ofertę...ponieważ ciężko znaleźć kogoś dobrego dzięki któremu mogłabym jeszcze trochę pojeździć moim łonderkarem, zapytuję całkiem poważnie: czy jest tu może dobra duszyczka, która chciałaby zaopiekować się cudnym touringiem i przywrócić mu dawną świetność?
do robienia jest kilka rzeczy w blacharce i nałożenie lakieru na całość. oczywiście nie za darmo...:) jestem w stanie podstawić autko gdziekolwiek, chętnie też potowarzyszyłabym podczas prac renowacyjnych itp. niestety tu gdzie jestem odbijam się od różnych drzwi,lub też mam wrażenie, że Panowie nie biorą mnie poważnie...wszelkie oferty rozważę i na maila zdjęcia podeślę tego co widać na zewn.
macie doświadczenie, wiecie co boli e30 i jak zrobić by było dobrze,to kto jak nie Wy, pomożecie? :D
annai

Poprzednia strona

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo