[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Spinki do listew bocznych

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Re: Spinki do listew bocznych

Post numer:#16  Postprzez bono20002 » 13 cze 2014, o 11:23

Ktoś jest w stanie rozszyfrowac, badź tak bez organoleptycznego sprawdzenia powiedziec ile i jakich sztuk trzeba kupic do zmontowania listew na drzwi i błotniki ? Jestem w trakcie zamówienia, a nie mam auta przed nosem ani listew.

Jak ktos wie to niech napisze który numerek ile razy :P

ogólnie dziurek na jedną stronę jest

Błotnik x3
drzwi x5
Tył błotnik x3

czyli wszystko razy 2

Obrazek

Obrazek
Obrazek
bono20002
Magister

Moje BMW: 344
Nadwozie: Coupe
Silnik: M62B44
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 320i
Silnik: m20b20
Instalacja LPG: NIE

Re: Spinki do listew bocznych

Post numer:#17  Postprzez buhaaq » 14 cze 2014, o 20:05

Temat rzeka... sam ostatnio przerabiałem temat listew, na szczęście mam to już za sobą. Spinki na drzwi nr 9 plus 2szt z gwintami przy krawedziach tył i nr7 na przód drzwi. Z błotnikami jest trochę gorzej. Musisz zobaczyć w swoich listwach (spinki są zalane/klejone do listew przy krawędziach listw) w srodkowych mięjscach zaczepisz na spinkach nr9. Spinki nr9 wchodzą bez kapturków (plastikowych tulejek) nr11/9. Ogólnie ciężko jest to wytłumaczyć. Jeśli masz warunki to wszystkie listwy zaczepisz na spinkach nr9 odpowiednio je przycinając. Z tego co pamiętam na błotnik przedni idzie 2 spinki.
Kupie listwę drzwi, ramke shadow prawe, listwę progową lewa kierowcy(ta przy fotelu na duże spinki).

Pozdrawiam Mateusz.
buhaaq
Student

Moje BMW: 320i
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: TAK

Poprzednia strona

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo