[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Pochwale się nowymi fotelikami;)

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Pochwale się nowymi fotelikami;)

Post numer:#1  Postprzez KosMon » 16 sie 2008, o 15:31

Kupiłem Intergrocliny i dałem je do obszycia i ogólnej renowacji. Nawet udało mi się dobrać materiał do boczków. Było troche roboty przy dopasowaniu w oryginalne szyny,ale opłacało sie. Fotele rewelacja, twarde, nisko osadzone, super trzymaja. Polecam, fajne fotele za niewielką kasę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
KosMon

Post numer:#2  Postprzez bmw320i_e30 » 16 sie 2008, o 15:42

bardzo ładnie się prezentują :cool2:

ile cie kosztowało obszycie tych foteli?
bmw320i_e30

Post numer:#3  Postprzez KosMon » 16 sie 2008, o 16:21

z materiałem, gąbkami - 350zł
KosMon

Post numer:#4  Postprzez kresek » 16 sie 2008, o 16:35

Jak dla mnie i tak ladniejsze ori sportsitze ale za te pieniadze stan i wyglad :cool2:
kresek

Post numer:#5  Postprzez bmw320i_e30 » 16 sie 2008, o 16:36

robiłeś gdzieś po znajomości czy w jakimś konkretnym zakładzie tapicerskim bo ja też bym musiał odnowić foteliki
bmw320i_e30

Post numer:#6  Postprzez KosMon » 16 sie 2008, o 17:03

chciałem jakieś fotele w rozsądnej cenie, więc skusiłem się na takie

robił mi taki znajomy tapicer z szybowic, konkretny gościu
KosMon

Post numer:#7  Postprzez bmw320i_e30 » 16 sie 2008, o 17:56

to co widać na zdjęciach to ładnie mu to wyszło
ja bylem u paru gości ale jak na warsztacie widziałem ich robote to nawet co do ostatecznej ceny nie bylo sensu gadać
bmw320i_e30

Post numer:#8  Postprzez KosMon » 16 sie 2008, o 18:52

ja jestem zadowolony
tym bardziej że sam jeżdził za materiałem,dzwonił do mnie kilka razy i sam zabrał i przywiózł mi fotele do domu
na początku chciałem zrobić same boczki bo były poprzecierane ale w zasadzie to ta sama robota i tylko mniej by poszło materiału
KosMon

Post numer:#9  Postprzez jawor735 » 16 sie 2008, o 23:02

hmm ... bardzo ladnie ... ja tez musze w swojej e30 odnowic foteliki ... i mam takie pytanie , moze ktos z was mi pomoze : jaki jest mniej wiecej ( chodzi mi o cene orientacyjna ) koszt jednego metra kwadratowego weluru ?? i ile tego potrzeba zeby obszyc 2 fotele i kanape ?? bylbym wdzieczny za odpowiedz
jawor735

Post numer:#10  Postprzez KosMon » 16 sie 2008, o 23:05

30zł za metr najtańszy, potrzeba gdzies z 6 metrów
KosMon

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo