[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Zderzak , badz listwy na zderzak

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Zderzak , badz listwy na zderzak

Post numer:#1  Postprzez jawor735 » 7 mar 2009, o 01:54

Witam! Panowie mam pytanie , od jakich modeli bmw beda pasowac listwy na zderzak do e30 ??? Zostawilem auto pod blokiem, przychodze za dwa dni i patrze ze jest wgniecenie i listwa mi pekla ... kur :cen: jakis cep ktory nie potrafi parkowac niestety musial mnie zachaczyc, a ja tego nie widzialem :duh: :mad2: takze jesli mozecie to powiedzcie gdzie mozna kupic i od jakich modeli pasuje. Zna ktos moze cene z aso ?
jawor735

Post numer:#2  Postprzez sky » 21 mar 2009, o 20:00

Sam ten temat aktualnie przerabiam i nie mam dobrych wieści, od innych modeli nie wiem czy pasują ale wątpię, nowe w ASO kosztują 200zł :duh: więc albo jakieś szroty albo na alledrogo kupić całe zderzaki niestety :mad2:

Pozdrawiam
sky

Post numer:#3  Postprzez tigre0070 » 21 mar 2009, o 22:01

jawor735, o którą część chodzi? możliwe że dam radę cos takiego mieć :)
tigre0070

Post numer:#4  Postprzez sky » 22 mar 2009, o 17:55

Jest to ta listaw czarna w zderzaku na zatrzaski (z przodu są w niej migacze) jak się da to ja też potrzebuje te listwy :roll:
sky

Post numer:#5  Postprzez Michas » 22 mar 2009, o 18:42

i ja rowniez... ;)
Michas

Post numer:#6  Postprzez tigre0070 » 22 mar 2009, o 19:24

tak więc propozycje cenowe (Wasze oczywiśćie) poproszę na priv. Zdjęcia później podeślę
tigre0070

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo