[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Wykładzina...

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Wykładzina...

Post numer:#1  Postprzez bekkouche » 27 maja 2009, o 11:40

Mam małego zonka. Muszę wymienić wykładzinę u siebie, bo mam w jednym miejscu zjaraną po włamaniu (w galerii szczegóły). Nie ma na allegro, a jak sa to do kombi o dziwo. Czy ktoś z was wie czy da się wykładzinę zamówić przez sieć bmw? A może ktoś ma "na zbyciu" granatową/ciemno niebieską do qp? Jakieś pomysły? Sugestie?
Z góry dzięki.
bekkouche

Post numer:#2  Postprzez PanMaciek » 27 maja 2009, o 11:55

z tego co wiem to BMW produkuje wszystkie czesci, tylko pewnie na zamowienie, wiec Twoja wykladzina jechalaby z Monachium oraz fakt ze robiona na zamowienie pojedyncza sztuka moze podniesc jej cene. To tylko zaslyszane opinie, nie potwierdzine nigdzie oficjalnie wiec moge sie mylic, najlepiej zadzwonic do BMW ale osobiscie radze poszukac.
PanMaciek

Post numer:#3  Postprzez Kruczek » 27 maja 2009, o 12:27

ja mam niebieską po wybebeszaniu mojej e30 ale koszt wysyłki przewyższy jej wartość :)
Kruczek
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#4  Postprzez Memphis » 27 maja 2009, o 12:51

Ja się kiedyś dowiadywałem o wykładzinę w sklepie z częściami do BMW i chcieli 1100 zł za wykładzinę do coupe nową. Możliwe, że w ASO było by taniej, a moze drożej. Tyle wiem na ten temat, jak kolega chcę to mogę w poniedziałek podjechaćdo aSO w bydgoszczy, są 2 i często mająkonkurencyjne ceny :D
Memphis
Inżynier

Moje BMW: 318i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M40B18
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#5  Postprzez bekkouche » 28 maja 2009, o 00:37

Kruczek dobrze napisał, że wysyłka to problem, więc Bydgoszcz odpada :) Orońsko mam bliżej, więc może przy okazji zahaczę.
bekkouche

Post numer:#6  Postprzez ReNOz » 28 maja 2009, o 13:55

Skontaktuj sie z firmą SOPAX z Bytomia, pisałem o nich w dziale "Polecane", goście mają właściwie wszystko, jadę wkrótce po kilka części do nich, wiec jakbyś się dogadał to mogę Ci ją odebrać i podrzucić do Cieszyna, bo bywam tam czasem :D
"Kiedyś auta miały duszę, zrobione były z metalu, a plastiku używano do wysadzania mostów"

Moja e30: http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?t=9929

www.zywiecinfo.pl
ReNOz
Inżynier

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#7  Postprzez Makaveli » 30 maja 2009, o 10:13

Koszt nowej to ok 1700zl czy 1500zl bo juz to przerabialem :mrgreen: Gadalem z Jackx-em :twisted: i na dodatek byla tylko jakas czerwona :mrgreen:
E30 Meeitng Poland
E30 Meeting Poland XIII.
https://petroholix.com/index.php
Odzież dla e30'stkowiczów i fanów klasycznego Motorsportu
Makaveli
Moderator

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20b25
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo