Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
mariusz_ek napisał(a):Leon napisał(a):Od razu kreśl linię gdzie będziesz ciął ten błotnik - wierz mi, do niczego się to nie nadaje.
Wiotkie, źle spasowane, źle wytłoczone, ostre kanty itp.
Tylko nadaje się na wstawkę
x2
Gdzieś tutaj na forum ktoś wrzucał porównanie zamienników różnych firm. Nie mogę tylko teraz znaleźć.
Poza tym temat rzeka, poruszany już wielokrotnie.

Guteq98 napisał(a):Zdradzisz ile takie spawanko mniej więcej kosztuje razem z malowaniem ?
adams napisał(a):Guteq - spokojnie można odcinać na listwie - ten jest idealne miejsce. Kwestia lakiernika, który zrobi to po ludzku.
Ja kołuje dojście do przedstawicielstwa Klokkenhorma na Polske i bede próbował ogarnąć te błotniki - w razie czego będzie więcej chętnych? Jak mam za 150pln kupić badziewie z blachy jak papier, to kupie za 200 lepsze - jak bedzie kijowo pasowac to wstawię do mojego błotnika.
K-man napisał(a):adams napisał(a):Guteq - spokojnie można odcinać na listwie - ten jest idealne miejsce. Kwestia lakiernika, który zrobi to po ludzku.
Ja kołuje dojście do przedstawicielstwa Klokkenhorma na Polske i bede próbował ogarnąć te błotniki - w razie czego będzie więcej chętnych? Jak mam za 150pln kupić badziewie z blachy jak papier, to kupie za 200 lepsze - jak bedzie kijowo pasowac to wstawię do mojego błotnika.
Sorry ale ten cały k-holm to rzadkie g...o jest. Już o tym pisałem. Blacha 0.6 zamiast 0.8 i mało tego nadkole było za małe - musiałem ciąć i wstawiać te +/- 4cm. Było to w escorcie kilka lat temu - auto popularne i taki szit ludziom wciskać? 10razy się zastanówcie zanim to weźmiecie.
Po tych przykrych doświadczeniach dół błotnika (to co powyżej u kol. mariusz_ek) zrobiłem laminatem + baranek. I jest ok
Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość