[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

lakier mat

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Post numer:#16  Postprzez MisiekE30 » 26 lut 2009, o 00:36

Waski, własnie a jak było jak wyplakowałes całe auto ?? nie było sladów wody pozniej jak padał deszcz czy cos? kurz pewnie sie czepiał tego prawda? w sumie dobry pomysł z takim matem jak kupie drugie coupe to tez tak zrobie chyba :twisted:
MisiekE30

Post numer:#17  Postprzez golden.boy.mlody » 26 lut 2009, o 12:12

moher napisał(a):a ma może ktos w zbiorach czerwonego, ciemno zielonego, granatowego, ciemno szary, grafitowy

nieograniczam sie tylko do czarnego chodź mi sie bardzo podoba

o fotki czerwonego mat ja sie tez dolaczam, i jak jest to jakas pomaranczke
golden.boy.mlody

Post numer:#18  Postprzez Pietrek » 26 lut 2009, o 16:22

Byłe e30 Skotniola

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jest jeszcze jedno fajne zielone e30 z maską w roscie , na szerokiej stali. Jeździ nim Artur z Chorzowa .
Niestety nie moge znaleźć zdjęc ...
Pietrek
Moderator

Moje BMW: 325e
Nadwozie: Sedan
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#19  Postprzez Waski » 26 lut 2009, o 18:51

MisiekE30 napisał(a):Waski, własnie a jak było jak wyplakowałes całe auto ?? nie było sladów wody pozniej jak padał deszcz czy cos? kurz pewnie sie czepiał tego prawda? w sumie dobry pomysł z takim matem jak kupie drugie coupe to tez tak zrobie chyba :twisted:

no po plakowaniu wszystkie slady znikały i wyglądało to sympatycznie kurz siadał od razu :) a jak popadał deszcz to plaka spłukał
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 pełno zdjęć i tapet czerwonych i innych e30 http://www.facebook.com/E30RedLove

K> karoserie e30 wąska lampa stan nadająca się jeszcze do ożywienia auta im starsza tym lepsza
Waski
Profesor

Moje BMW: 3xx
Nadwozie: Coupe
Silnik: MxxBxx
Kolejne BMW: 325i
Nadwozie: Coupe
Silnik: MxxBxx

Post numer:#20  Postprzez konrad1f » 26 lut 2009, o 20:35

ta e30 w khakim naprawdę dobra
ja jakiś czas temu myślałem o panzergrau/feldgrau z palety wermahtu ale o czarny było łatwiej
konrad1f

Post numer:#21  Postprzez MOLO » 26 lut 2009, o 20:48

Pietrek, mówisz pewnie o tej...

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
MOLO

Poprzednia strona

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo