[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Lakiernik (raczej artystyczny) Wawa i okolice

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Lakiernik (raczej artystyczny) Wawa i okolice

Post numer:#1  Postprzez Krissek » 8 lip 2009, o 15:52

Panie i Panowie, mam taki temat - moje cabrio czeka kapitalne lakierowanie (poprzednik coś zamacherzył i lakier jest do doopy nawet po polerce), a że wpadł mi do głowy dość kontrowersyjny pomysł to zapytam Was: chcę zrobić jeżdżący festyn a mianowicie polakierować całość na wściekły pomarańczowy, felgi na biało, maskę na czarny połysk, w środku biała skora (tapicera już mam). Czy znacie może w Wawie i okolicach jakiegoś lakiernika który się tego podejmie? Nie chodzi tu o pojedyńczą warstwę lakieru i koniec bo takie coś to sam umiem, tylko o porządną robotę. A i jeszcze jedno: nie mam czasu na rozbrajanie auta, więc najlepiej chciałbym po prostu zostawić samochód a po skończonej pracy odebrać.

Tylko proszę bez wyzywania mnie od festyniarzy (bo tak ma być) tylko o ewentualne namiary... Z góry dzięki!
Krissek

Post numer:#2  Postprzez bono20002 » 8 lip 2009, o 16:10

Zapraszam na PW .

PS. Oczysiwcie jak mówisz poważnie i chcesz naprawde malować auto.
bono20002
Magister

Moje BMW: 344
Nadwozie: Coupe
Silnik: M62B44
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 320i
Nadwozie: Coupe
Silnik: m20b20
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#3  Postprzez bekkouche » 8 lip 2009, o 18:10

Ty festyniarzu!!! :twisted:
bekkouche

Post numer:#4  Postprzez Krissek » 8 lip 2009, o 19:52

No :twisted: I dobrze mi z tym pomysłem co więcej :mrgreen:

Dostałem namiary, wieczorem dzwonię popytać o wstępne koszty :)
Krissek

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo