Witam, mam e30 touring w kolorze schwarz mica muszę ją pomalować. Interesuje mnie w jakim kolorku by jej było ładnie? Czekam na jakieś sugestje metalik czy może mat ?
Post numer:#2przez trusek99 » 23 lip 2009, o 00:29
metalik bo w mat bedzie ciezki do czyszczenia..a chcesz malowac cała budę bo nie zrozumialem? jesli tak, to tylko i wylacznie w akryl (twoj terazniejszy shwartz)..mniej zabawy niz z metalikiem i masz efektowną czerń, z tego co mi wiadomo kolor shwarz jest b.ładny ..no chyba ze robote robi lakiernik wiec decyzja nalezy do Ciebie.pozdro
Post numer:#6przez Arczi e30 » 23 lip 2009, o 12:28
jak masz malować to bierz coś z oryginalnej palety barw BMW żeby nie robić żeźby
tutaj masz kolory z prospektu BMW e30 touring/cabrio palety barw jakie były stosowane w tych 2 typach e30 .. oczywiscie były też inne, ale te były seryjne
Czarny nigdy się nie znudzi wszystkie wuzki jakie miałem były czarne, a jak nie były to je przemalowywałem i były Teraz tylko pytanie W JAKI SCHWARZ ją ubrać?
Tchno violet jest zaje...sty Jet black też niczego sobie Robota będzie pfofeska. Kto by E30-stke malował w stodole, toż to profanacja Moja trumienka ma u mnie dożywocie więc nie będe na niej oszczędzał.