do Sedana. Nie było to z mojej strony niedopatrzeniem a jedynie złapaniem okazji bo nie zapłaciłem za nie dużo tym bardziej że stan ich jest oprócz
fotela kierowcy bardzo dobry. Jedynym babolem byly podarte boczki z prawej strony fotela kierowcy.Wracając do tematu,zaczełem rozbierać fotel aby zdjąć
te boczki i zastanawiać sie co zrobić aby pasażerowie wsiadający do tyłu mogli tam wsiadać w miare wygodnie ale nieingerując zbyt dużo w przeróbke
fotela. Otóż aby wygiąć bardziej oparcie należy część o numerze 1 przesunąć jeszcze bardziej w prawo na rysunku ale jest to niemożliwe z powodu po
pierwsze: maksymalnie wysunietego amorka a po drugie stopem (na drugim rysunku oznaczone literką 2) o który opiera się zebatka (nr3) czyli drugi koniec
elementu nr.1
Zastanawiałem się aby wywiercić dla amorka bliżej otwór w elemencie nr1 i go przymocować a sposób na blokade mój to wycięcie ostrożnie kawałka tej
zębatki (nr3) aby opierała się ale troszke dalej. Poniżej miejsce (nr4) na planowany otwór a pole nr5 to miejsce planowanego wycięcia:
I teraz pytanie do was..DA RADE???
Pozdrawiam

to dużej straty niebedzie bo wtedy bedę zmuszony kupić ten mechanizm
ale...wole pokombinować a właśnie niewiem czy nieuszkodze np przycieciem tej zębatki czegoś. żeby niebyło że ja ją przytne a oparcie sie położy 

materiał już mam ale niedam rady go dziś złożyć