Przerabiałem już ten temat także mogę Ci pomóc.
Zacznij sobie od zderzaka na tyle.
Odkręć 2 śruby gwiazdkowe pod zaślepkami od dołu zderzaka. Najlepiej we 2 osoby próbuj powoli ściągać zderzak ( ciągnij do tyłu) powinien odejść bez problemów.
Póżniej zabierz sie za listwy boczne. są mocowane na rantach nadkola, małe kołeczki jak już wypniesz je to pociąg listwę do góry i wysunie sie z zaczepów, listwa na drzwiach jest mocowana na 2 śruby na rantach drzwi od wewnątrz auta i od dołu są takie kolki z blaszką, szerokim śrubokrętem przesuwasz o 90 stopni i powinien wyjsć.
Następnie progi, po 2 lub 3 kołeczki na nadkolach i chyba 4 zatrzaski od dołu, zatrzaski są mocowane jakby po łuku, musisz je odczepiać półkolistym ruchem w stronę podłogi. do tego trzymają się pod spodem na małuch zapinkach, najlepiej we 2 osoby delikatnie ciągnąć do siebie na i wysunie się z zatrzasków. Dokładka jest oryginalnie mocowana na bokach przy nadkolu i kilka spinek na pasie przednim, odkrecić i wyjąć - banalne. Zderzak przod jest mocowany na odbojach tak jak ten z tyłu, 2 śruby gwiazdkowe i ciągnąć do przodu, o ile nie jest pordzewiały odbój w środku to odejrzie elegancko. Lotka na tyle to kilka śrubek, potrzebna cienka przedłużka i nasadka nr8 i odkręcisz wszystko. Myślę że to tyle. Tylko pamiętaj jak coś nie idzie to nic na siłę. Ja jak rozbierałem swojego m-techa to co chwilę latałem do kompa i sprawdzałem gdzie są mocowania na realoem.pl
ps: jakbyś szukał listw bocznych m-tech II to mam komplet do coupe