[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

[W?ska] windschott e30

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

windschott e30

Post numer:#1  Postprzez dymian1 » 11 cze 2014, o 21:33

witam wszystkich
cpotrzebuję pomocy w zorganizowaniu windschotta ??
W gre tez wchodzi samoróbka na wzór oryginału.
Chętnie zobaczył bym jakieś rysunki, zdjęcia, porady, itd
Nieoryginalne odpadają

proszę o pomoc
dymian1

Re: windschott e30

Post numer:#2  Postprzez s7efan » 15 paź 2014, o 23:30

hej ja chcialem kupic to bo bylo na allegro tydzin temu ale jak cena doszla do 750 zl to dalem sobie na luz i przestalem licytowac. W UK jest facet co robi Windschott -y do e30 w cenie okolo £165. Sa one nowe ale wiadomo nie oryginaly. Tak mi powiedzial znajomy, ktory siedziw temacie e30 od lat. Ta cen ato chyba dal niego jest bo jak ja szukalem to nawetr na aukcjach ceny koncowe dochodza do £300
s7efan

Re: windschott e30

Post numer:#3  Postprzez Paul » 16 paź 2014, o 11:25

No windschott to cięzki temat ostatnio, e30 robi się modne, w stanach w ostatnich 5 latach ceny M3 E30 poleciały w górę 3-4 krotnie, zwykłe e30 też to poczuło i siłą rzeczy u nas też E30 zaczyna wchodzić w wiek pełnoprawnego klasyka, toteż części coraz mniej i coraz droższe - tak jak windschott.

Jeżeli nie zalezy Ci na oryginale za wszelką cenę to tu masz nowy zamiennik od reki

http://sklep.cabriopietryga.pl/produkt/ ... -wtp-00041

- niestety ten winschott mocowany jest w tapicerkę tzn, trzeba wywiercić dziury w boczkach i zamonotwać mocowania a nie jak oryginalny zahaczyć o dziury od pasów, no ale coś za coś.
Paul
Profesor

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo