Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

HNT126 napisał(a):Sam jestem na podobnym etapie. Poskładałem szyberdach ze wszystkimi listewkami itd itp, tyle że mam elektryczny silniczek, który nie daje rady ruszyć szybra. Nie sądzę by była to wina silniczka, wcześniej działał dobrze. Drugi, który dokupiłem też nie jest w stanie sobie poradzić więc wygląda, że to konstrukcja szybra daje taki opór.
Za pomocą klucza imbusowego jestem w stanie go ruszyć, teoretycznie chodzi równo, ale powinien chodzić z silniczkiem...
Linki w każdym razie działają u mnie równo. Powinno wystarczyć ich równe ustawienie przy zdjętym napędzie (a dokładnie wypiętej zębatki spomiędzy linek) i założenie napędu po wyregulowaniu linek.
davor napisał(a):HNT126 napisał(a):Sam jestem na podobnym etapie. Poskładałem szyberdach ze wszystkimi listewkami itd itp, tyle że mam elektryczny silniczek, który nie daje rady ruszyć szybra. Nie sądzę by była to wina silniczka, wcześniej działał dobrze. Drugi, który dokupiłem też nie jest w stanie sobie poradzić więc wygląda, że to konstrukcja szybra daje taki opór.
Za pomocą klucza imbusowego jestem w stanie go ruszyć, teoretycznie chodzi równo, ale powinien chodzić z silniczkiem...
Linki w każdym razie działają u mnie równo. Powinno wystarczyć ich równe ustawienie przy zdjętym napędzie (a dokładnie wypiętej zębatki spomiędzy linek) i założenie napędu po wyregulowaniu linek.
hey
co prawda nie jestem w stanie nic podpowiedzieć, ale też jestem w TG i mam elektryczny szyber, więc jak być chciał coś podejrzeć jak to wygląda to jeszcze przez chwilę, dopóki nie zazimuje auta, służę pomocą
pozdro

HNT126 napisał(a):davor napisał(a):HNT126 napisał(a):Sam jestem na podobnym etapie. Poskładałem szyberdach ze wszystkimi listewkami itd itp, tyle że mam elektryczny silniczek, który nie daje rady ruszyć szybra. Nie sądzę by była to wina silniczka, wcześniej działał dobrze. Drugi, który dokupiłem też nie jest w stanie sobie poradzić więc wygląda, że to konstrukcja szybra daje taki opór.
hey
co prawda nie jestem w stanie nic podpowiedzieć, ale też jestem w TG i mam elektryczny szyber, więc jak być chciał coś podejrzeć jak to wygląda to jeszcze przez chwilę, dopóki nie zazimuje auta, służę pomocą
pozdro
Hejka. Wybierasz się może do Zabrza na noc klasyków? Tam moglibyśmy się spotkać i może coś bym podejrzał
Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości