[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Pytanie odnośnie ramek wokół szyb

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Pytanie odnośnie ramek wokół szyb

Post numer:#1  Postprzez Matti » 14 wrz 2008, o 10:56

Witam!! Mam pytaniue czy da sie jakoś te ramki co sa wokół szyb na drzwiach błotnikach i pokrywie klapy z dachu w cabrio wypolerować aby były chromowane??? Czy było by je trzeba dac do chromowania. Pytam sie bo widziałem ze u niektórych są chromowane a ja mam czarne i mi sie to nie podoba. Wie ktoś cos na ten temat???
Matti

Post numer:#2  Postprzez jackx-36 » 14 wrz 2008, o 12:13

one nie sa chromowane , to jest polerowane aluminium , zapytaj sie na forum moze ktos bedzie sie chciał zamienić , większość chce mieć własnie shadow-line-a
jackx-36
Profesor

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#3  Postprzez leon10061 » 14 wrz 2008, o 12:15

Masz czarne bo masz Shadow line a nie zwykłe - powinieneś się cieszyć ale jak Ci to nie pasuje to spróbuj najpierw przejechać benzyną może ktoś zwykłe trysnął czarnym sprayem i po kłopocie jak nie to tylko wymiana.

Pozdro
leon10061
Uczeń

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#4  Postprzez Matti » 14 wrz 2008, o 15:56

To szkoda bo te polerowane mi sie bardziej podobają. One raczej są oryginalne bo kupiłem ja od pierwszego wlaściciela w niemczech a była nia starsza pani. Potem jeździł nia jej syn i ja troszke zajechał w srodku ale nie o tym tu mowa. A moze ktos chce sie zamienic chcetnie sie zamienie lub ktos ma takie na sprzedaż kupie za rozsądne pieniądze.
Matti

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo