[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Potrzebny blacharz-lakiernik z Łodzi

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Potrzebny blacharz-lakiernik z Łodzi

Post numer:#1  Postprzez misiekv8 » 18 lut 2009, o 19:37

Idzie wiosna i chciałbym poddać swoją bunie kuracji odmładzającej.Niestety mam problem bo niemam nikogo znajomego w tym fachu a nie chciałbym też trafić do kogoś kto zedrze ze mnie skóre.W związku z tym zwracam się do was.POMÓŻCIE!!!
Sprawa jest skomplikowana bo na pewno do zrobienia mam tylny lewy błotnik(pęka szpachla po poprzednim malowaniu),prawy rant nadkola też jest do zrobienia,właściwie na wszystkich czterech drzwiach na dole mam parchy wielkości złotówki i chciałbym doprowadzic do porządku tylny pas pod zderzakiem bo tam też po poprzedniku jakieś cuda wianki są.No i pod przednią szybą mam jakąś łatę nieestetyczną jak pół dłoni.Chciałbym to zrobic porządnie żeby wytrzymało chociaż z 2 lata ale też nie mam za dużo kasy bo mogę przeznaczyć tylko 2 tyś zł.Może ma ktoś z Was kogoś zaufanego z Łodzi lub okolic?
misiekv8

Post numer:#2  Postprzez MisiekE30 » 25 lut 2009, o 23:02

Kolego ja takie rzeczy robiłem bo u Ciebie to zaprawki są jak opisałes trzeba zrobic. Lakiernik jak jest jakis tańszy u Ciebie w Łodzi to duzo nie wezmie. Tylny pas jak mowisz ze jest do d*** to trzeba wycinac kawałki blachy i wstawic nową. To nie jest takie skomplikowane. Zalezy jaki masz jeszcze lakier bo jak zwykły a nie metalic to tani jest taki lakier. Tylny pas to mozesz sobie nawet sam zrobic ładnie. Jak chcesz przeznaczyc na lakiernika do max 2tys. zł to jest taka kwota za takie zaprawki ze nieźle ktoś Cie nastraszył. To nie powinno Cie wyniesc wiecej jak tys. albo i mniej. to nie jest malowanie całego elementu tylko jedynie zaprawki :cool2:
MisiekE30

Post numer:#3  Postprzez misiekv8 » 2 mar 2009, o 21:41

dziś byłem w dwóch zakładach i:

1)za 2 reperaturki,tylny pas pod zderzakiem(dwie łaty) i dolne ranty drzwi powiedzieli mi 2000zł :shock:

2)stwierdził,że skoro auto ma 22 lata to nadaje się tylko do całkowitego remontu (nawet nie oglądał),koszt 4000-5000 :duh:

Załamałem się.

Już nie szukam dobrego i taniego blacharza,tylko normalnego blacharza.
misiekv8

Post numer:#4  Postprzez Krissek » 2 mar 2009, o 21:54

Jeśli pasuje Ci podjechanie do 100-licy to daj znać na PW - znam dość dobrego i co lepsze normalnego cenowo blacharzo-lakiernika :)
Krissek

Post numer:#5  Postprzez MisiekE30 » 3 mar 2009, o 19:42

misiekv8 napisał(a):1)za 2 reperaturki,tylny pas pod zderzakiem(dwie łaty) i dolne ranty drzwi powiedzieli mi 2000zł

U mnie za takie coś to znalazł byś takiego goscia co zrobił by Ci to za 200-300zł, chyba ze to ja bym miał robić to byś miał prawie za free :D robiłem w tym fachu troche.
MisiekE30

Post numer:#6  Postprzez misiekv8 » 7 mar 2009, o 07:32

oj to chyba czas się z Łodzi wyprowadzić...
misiekv8

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo