Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
speed napisał(a):Wygraliśmy wojnę więc nie mam zamiaru wąchać gazu
Snop27 napisał(a):dokładnie zapach benzynki bezcenny a gaz wiadomo jak pachnie

Menel napisał(a):speed napisał(a):Wygraliśmy wojnę więc nie mam zamiaru wąchać gazu
Gdzie wygraliscie ? Zobacz ze 53% na gorze to sa wlasnie fani BMW ktorzy zaglosowali za gazem
Menel napisał(a):No to chyba nigdy nie jezdziles w beemce z sekwencja. Niby dlaczego jest 2 lub nawet 3 razy drozsza w montazu od zwyklego gazu ?

Bagor napisał(a):Chyba nigdy nie jeździłeś Beemką bez gazu. Niby dlaczego jazda na benzynie jest 2 razy droższa od jazdy na LPG?
lpg kosztuje 2.24zł/L i za 60zł robie 200km jezdzac po miescie krótkie odcinki że auto czesto nie dogrzewa sie do pionu (w rodzinie jest dwuletnie polo 1.2 i tez jak jezdzi sie nim na krótkich odcinkach to pali 50zł /100km wiec wole nie myslec ile by moj spalil na benzynie ) .za 45zł /200km po trasie i to nie jezdzac jakos specjalnie wolno.po drugie nawet jesli silnik ma mniejsza moc to niestety ale na codzien w ruchu nie bardzo jest gdzie wykorzystac zwłaszcza teraz jest zima gdzie u mnie w miescie tak porozpieprzało asfalt ze nawet autem z normalnym zawieszeniem nie da sie jechac a co dopiero moim
przegląd 160zł wiec chyba 40zł droższy niz zwykły i to tyle 
Bagor napisał(a):Menel napisał(a):speed napisał(a):Wygraliśmy wojnę więc nie mam zamiaru wąchać gazu
Gdzie wygraliscie ? Zobacz ze 53% na gorze to sa wlasnie fani BMW ktorzy zaglosowali za gazem
Litości, przecież speedowi chodziło o II WŚ i gaz w komorach gazowych.
Czasami zdania mają inny sens, niż się wydają...Menel napisał(a):No to chyba nigdy nie jezdziles w beemce z sekwencja. Niby dlaczego jest 2 lub nawet 3 razy drozsza w montazu od zwyklego gazu ?
Chyba nigdy nie jeździłeś Beemką bez gazu. Niby dlaczego jazda na benzynie jest 2 razy droższa od jazdy na LPG?

Menel napisał(a):Bagor, tyle razy Ci pisalem, ze nie chce mi sie z Toba gadac. Szkoda mojego czasu. Nawet tego na maxa leniwego.

. Wypijcie flaszkę albo dajcie sobie po mordzie bo się już was słuchać nie da
:DBagor napisał(a):Pleciesz jak baba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości