luki77 napisał(a):jaśli chodzi o jakieś wypady weekendowe z dziewczyną czy znajomymi to nikt nawet nie wspomni o kosztach podróży dzięki instalacji gazowej.
sa plusy i minusy...jak ktos duzo jezdzi to tez przy jezdzie na lpg zaoszczedzi dosc sporo
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
luki77 napisał(a):jaśli chodzi o jakieś wypady weekendowe z dziewczyną czy znajomymi to nikt nawet nie wspomni o kosztach podróży dzięki instalacji gazowej.

ZTJ napisał(a):a tu łyknąłeś marketingową papkę jak pelikan. Brawo.
tigre0070 napisał(a):no i teraz od tych wszystkich oszczędności odejmijcie koszty częstszej wymiany świec i kabli
tigre0070 napisał(a):koszta oleju - bo go silników zasilanych LGP powinno się stosować inny olej.
tigre0070 napisał(a):a co do papki i pelikana - w :cen: to mam , bo jak tylko mogłem to wywaliłem gaz z mojego auta - po to mam b25 pod maską żeby jechało , a jak jedzie to pić musi i tyle...
dobrze dobrze...takie tematy jak ten , podobnie jak te o polityce nadają się do zamknięcia.
BMW jak chciało zrobić auto na gaz to zrobiło auto na gaz...
tyle mojego w tym temacie...
- teraz 325 mam do pokatowania wiec gazu juz nie ma - mimo ze w dowodzie jest 
tigre0070 napisał(a):no i teraz od tych wszystkich oszczędności odejmijcie koszty częstszej wymiany świec i kabli ,koszta oleju - bo go silników zasilanych LGP powinno się stosować inny olej.
A jak gaz strzeli i rozpiździ przepływkę to i koszta przepływki.
Odejmijcie też koszta większego przeglądu.
, do którego i tak się w końcu wybiorę, żeby naprawił to co tamci zrypali przy montażu.
tigre0070 napisał(a):BMW jak chciało zrobić auto na gaz to zrobiło auto na gaz...
tigre0070 napisał(a):po to mam b25 pod maską żeby jechało , a jak jedzie to pić musi i tyle...
tigre0070 napisał(a):BMW jak chciało zrobić auto na gaz to zrobiło auto na gaz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości