Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

mam jechac do gazowkow i im jeszcze zaplacic za odlaczenie mi jednego weza albo zeby sobie czesci instalacji pozabierali. dobry zart szczegolnie ze ja tej instalacji nie chce wywalic na stale tylko ja odlaczyc a to zasadnicza roznica. moze troche blednie nazwalem temat ale ten przyciaga wieksza uwage
tym co potrafili pomoc wielkie dzieki jutro zabieram sie do zakrecania butli i wywalenia blosa, reszte sie zaslepi i bedzie git.
zenek22 napisał(a):haha mam jechac do gazowkow i im jeszcze zaplacic za odlaczenie mi jednego weza albo zeby sobie czesci instalacji pozabierali. dobry zart szczegolnie ze ja tej instalacji nie chce wywalic na stale tylko ja odlaczyc a to zasadnicza roznica. moze troche blednie nazwalem temat ale ten przyciaga wieksza uwagetym co potrafili pomoc wielkie dzieki jutro zabieram sie do zakrecania butli i wywalenia blosa, reszte sie zaslepi i bedzie git.
jeszcze takie jedno male pytanie bo kiedys juz tam zagladalem do tego zaworka na butli i czy on ma sie ciezko wkrecac? np kobinerkami czy cos? czy w miare lekko palcami?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość