Mile widziane screeny map

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

KamilE30Jabol napisał(a):Proponuje parownik kme silver lub ,Tomaseto Model AT-09 Artic. a listwa to: stary i tani valtek (jakość dobra do ceny) chyba ze posiadasz wiecej funduszy to listwe magic, bo listwa hana to juz wydatek spory....
ale ja montuje valteki i chodzą bez problemu a dla m42 nic wiecej nie potrzeba:) jak m52 2.8 chodzi bez problemu to tez bedzie chodzić:) a

potejtos napisał(a):Obecnie z tego co slyszalem od ogarnietego gaziarza, najlepiej wziac Hane.
E30 ROST napisał(a):czy stag 200! osluguje matrixa ? ja jestem za valtekiem starym i podciwym . reduktor tomasetto jak napisal kolega wyzej
wojtaq napisał(a):co mi z 3 valteków jak i tak nie wysterujesz tego tak jak na matrixie
KamilE30Jabol, żeby nie było syfu trzeba dać DOBRY filtr i wtedy jest inna bajka
podsumuję : na byle gównie i tak będzie się przemieszczać , jak wyłożysz worek pieniędzy będzie zrobione tak jak ma być zrobione
to jaka instalka jest uzależnione tylko od funduszu więc jeśli masz mały fundusz to pakuj najtańsze i tyle
nowak napisał(a):Czyli wszyscy polecają reduktor Tomaseto - ale jaki model, bo KamilE30Jabol AT-09 jest do 120 KM wg specyfikacji.
Kwestia wtrysków - są valteki w różnych kolorach (o różnej rezystancji) - które do M42?
Posiadacie jakieś swoje mapy benzyna/gaz ?
Zależy mi na złożeniu zestawu, który będzie się dobrze zgrywał z tym silnikiem, wolę dołożyć jednorazowo parę złotych więcej i mieć poprawnie dostrojoną instalację.
KamilE30Jabol napisał(a):Ten parownik wystarczy napewno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość