[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

wydech IS

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

wydech IS

Post numer:#1  Postprzez MRC87 » 12 wrz 2007, o 22:07

witam mam nastepujacy problem, mianowicie zrobilem swapa z m40b18 na m42b18 i mam malutki problemik :D chodzi o to ze wydech sie nie zchodzi :P tzn po baranach kolejna czesc wydechu nie pasuje seryjny z m40 jest za wysoko a barany schodza nizej i teraz pytanie jaka dokladnie czesc musze zalatwic i czy bedzie pasowalo to tylko z m42 z e30 czy z e36 tez moze byc? prosilbym rowniez o pomoc (znalezienie) w wyszukaniu takiego przedmiotu na allegro

ps. zalezy mi na czasie, z gory dzieki za pomoc

pozdrawiam
MRC87

Post numer:#2  Postprzez Fasola_Gdańsk » 13 wrz 2007, o 00:34

najtaniej i najlatwiej bedzie pojechac do tlumikarza zeby cos pospawal na szybko, nie musza byc oryginalne rury przeciez, byle srednica i dlugosc wydechu sie nie zmienila.
Fasola_Gdańsk

Post numer:#3  Postprzez wrona » 13 wrz 2007, o 00:58

Fasola_Gdańsk napisał(a):najtaniej i najlatwiej bedzie pojechac do tlumikarza zeby cos pospawal na szybko, nie musza byc oryginalne rury przeciez, byle srednica i dlugosc wydechu sie nie zmienila.

jest to rozwiazanie na krotką mete mialem tak zrobione u siebie i byla lipa (przrobiona dwururka z m40) po wymianie na ori portki radykalna zmiana :) na czas poszukiwania wydechu mozna tak zrobic ale nie na stałe :nienie:
angole angole angole ...... only bmw !!!!!
Obrazek
nie stac mnie na lpg ........:D
wrona
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#4  Postprzez jackx-36 » 13 wrz 2007, o 03:45

http://moto.allegro.pl/item242702829_bm ... arany.html
tu sa barany razem z portkami , zadzwoń może sprzeda same portki
http://moto.allegro.pl/item243877817_bm ... chowy.html