Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
tytus napisał(a):Nie pomogę, natomiast, żeby nie zaśmiecać forum podepne się z pytaniem:
u mnie, gdy sprzęgło jest zimne, działa bez żadnych problemów, natomiast, gdy się rozgrzeje, szarpie samochodem podczas ruszania...
(???)
granat napisał(a):witam dzisiaj stała mi sie nastepujaca rzecz... pedał sprzegła jest strasznie dziwny, raz działa normalnie a czasami jak naciskam to nie mam oporu az do samego konca jes taki bezwładny jakby linka gdzies zawieszała czy cos i nie wysprzegla albo tsha odpuscic pedał i za 5sekund on juz jest normalny co to moze byc???? jak myslicie???
3zeR napisał(a):ja dzisiaj wymienilem u siebie sprzeglo na komplecik Sachsa i co mnie najbardziej zdziwilo ze pedal stawia mniej oporu niz przy starym sprzegle. Wszystko dziala idealnie, a pedal chodzi tak leciutko ze szok. jednak co Sachs to Sachs
tytus napisał(a):Nie pomogę, natomiast, żeby nie zaśmiecać forum podepne się z pytaniem:
u mnie, gdy sprzęgło jest zimne, działa bez żadnych problemów, natomiast, gdy się rozgrzeje, szarpie samochodem podczas ruszania...
(???)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości