jestem posiadaczem starej e30 323i kupilem ja z silnikiem w bagazniku moze wydaje wam sie ze to dziwne ale poprostu sie na nia strasznie napalilem... silnik zlozony i auto jezdzi ale nie tak jak powinno... auto nie ma kity, bardzo ciezko pali nawet jak troche pochodzi to i tak za pierwszym razem nie da rady a za drugim prawie z kopa... kompresja jest ok. swiece,przewody,kopulka,palec,czujnik temperatury...wszystko nowe i nic... druga pompka paliwa daje jak wsciekla w tescie wychodzi 0,75 w niecale 15s. ale ma za maly pobor pradu powinna ciagnac 6,5A a pobiera tylko 2,5A nie wiem od czego zaczac..nowy zawor na listwe czy szukac wtryskow

pozatym zostal mi jakis dziwny czwornik dwie koncowki sa od wody a drugie dwa nie wiem. bynajmniej tak mi sie wydaje... kolejna rzecza ktora mnie irytuje to obrotosciomierz ktory dziala dopiero po wlaczeniu swiatel mijania.. a od rana dopuki nie wlaczy sie zaplonu wskazuje mniej wiecej 500obr/m nie mam pojecia co mu sie dzieje przez noc... mile widziany jakis schemat albo jaka kolwiek pomoc w tej sprawie z gory bardzo dziekuje...pozdro