[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Chłodnica M50B25 wer. klima do E30

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

Chłodnica M50B25 wer. klima do E30

Post numer:#1  Postprzez yoshi » 29 paź 2007, o 12:17

Witam.
Kto zakładał chłodnicę z E34 M50B25 od wersji z klimą do E30 M20, wiem że to możliwe ale chodzi mi o to by się przygotować jak z przewodami chłodniczymi itd.
Dlaczego taki myk chcę zrobić po pierwsze będzie zakładana klima do auta, a chce mieć jedną a nie 2 chłodnice. Po drugie zbiorniczek wyrównawczy od chłodnicy M20 mi przeszkadza i wole pionowy ten co jest w M50 :)
yoshi

Re: Chłodnica M50B25 wer. klima do E30

Post numer:#2  Postprzez sarna1 » 31 paź 2007, o 12:18

yoshi napisał(a):Witam.
Kto zakładał chłodnicę z E34 M50B25 od wersji z klimą do E30 M20, wiem że to możliwe ale chodzi mi o to by się przygotować jak z przewodami chłodniczymi itd.
Dlaczego taki myk chcę zrobić po pierwsze będzie zakładana klima do auta, a chce mieć jedną a nie 2 chłodnice. Po drugie zbiorniczek wyrównawczy od chłodnicy M20 mi przeszkadza i wole pionowy ten co jest w M50 :)

co to znaczy ze chcesz miec jedna a nie dwie chlodnice :) przeciez chlodnica od klimy to zupelnie co innego niz chlodnica od wody z auta z wersja z klima :D. na twoim miejscu zalozylbym chlodnice NOWA od E30 325i z klima lub wersje tropic - do dostania na alledrogo :)
sarna1

Post numer:#3  Postprzez yoshi » 31 paź 2007, o 12:47

sarna1 napisał(a):przeciez chlodnica od klimy to zupelnie co innego niz chlodnica od wody z auta z wersja z klima

E34 ma jedną chłodnicę w wer. z klimą, więc czemu ten zabieg nie przejdzie w E30 :?:
yoshi

Post numer:#4  Postprzez sarna1 » 2 lis 2007, o 12:02

jak to jedna ???? Ta sama chlodnica obsluguje klimatyzacje i ciecz chlodzaca ??
http://bmwfans.info/original/E34/Lim/52 ... 64_0132/#1
pod 1 masz chlodnice klimy - chlodnica wody to inna sprawa :D
sarna1

Powrót do Mechanika & Części