Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
CAperforomance napisał(a):O ile pamiętam to półośke wykręcisz bez wykręcania śróby w piaście można z flanszy piasty odkręcić 6 imbusów i po robocie.
Nie ma potrzeby szarpać się z tą poj.... ą nakrętką którą najczęściej przecinam dremelem.

Fisch napisał(a):Mimo wszystko trochę z tym roboty jest. A czy u Ciebie to koło podskakiwało non stop niezależnie od obrotów silnika i prędkości, czy Np tak jak u mnie, tylko przy mocniejszym wciśnięciu gazu tak do utraty przyczepności?

dzikuPL napisał(a):U mnie jak jechałem powoli to aż tak tego nie odczuwałem, ale przy większych prędkościach ciągle były drgania etc. Myślałem, że to tuleje belki albo coś, ale okazało się, że przegub zewnętrzny (ten co wchodzi wieloklinem do piasty) był już zmęczony bardzo życiem i go zaczęło łapać. Nie miał tej swojej pełnej "obrotności" czy jak to tam nazwać
:
CAperforomance napisał(a):dziku masz racje pomylało mi sie e28/34 mają tak jak napisałem browar za sprostowanie się nalerzy
a propo dremelowania nakrętki jest to najszybszy sposób jaki znam operacja zajmuje minute a jak mam nowy frez to 20 sekund
Fisch napisał(a):Tak podejrzewałem, objawy są zupełnie inne więc prawdopodobnie przyczyna też będzie inna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości