[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Skrzynia

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

Skrzynia

Post numer:#1  Postprzez Maniek » 18 mar 2007, o 12:44

Hej. jak kupilem to od razu mialem luzy w galce zminy biegow, praktycznie jak wrzucam bieg to spowrotem na luz wchodzi... tak sie zastanawiam czy do wymiany sa tylko tulejki,czy wodzik. czy tez do wymiany jest cala skrzynia.??
Tak swoja droga to ktos niezle musial dac w :cen: zeby tak rozwalic,z tego co patrzylem podspodem to juz sprzeglo bylo wymieniane..
Maniek

Post numer:#2  Postprzez Arczi » 18 mar 2007, o 13:17

jak biego wracaja .. czyli wyskakuja bo tak zrozumiałem to skrzynka jest do wymiany ... nie jest to zbyt duzy koszt w tej chwili
Arczi

Post numer:#3  Postprzez Strzelba » 18 mar 2007, o 13:55

jak mowisze ze sprzeglo bylo robione to moze przy tej robocie zle zalozyli wodziki od lewarka
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!!
NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik

Czapki bejsbolówki z logo forum
Strzelba
Administrator

Moje BMW: 328iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M52B28
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 318iS
Nadwozie: Coupe
Silnik: M42B18
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#4  Postprzez Maniek » 18 mar 2007, o 14:09

Bardzo mozliwe bo,biegi nie wyskakuja jedynie czworka na wysokich obrotach czsami zazgrzyta,ale jakpomalu sie wrzuca to jest ok..
Maniek

Powrót do Mechanika & Części