[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Pomocy Stuki w silniku...

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

Pomocy Stuki w silniku...

Post numer:#1  Postprzez Misiek666 » 18 lip 2007, o 21:29

Jak w temacie obróciło panewke na 4 korbowodzie po szlifie okazało sie ze wał pęknięty... potrzebuje nowy nie wiecie kto takową część posiada wole od Was chłopaki kupić niż od jakiegos chandlarza zawsze pewniej motor to 1.8i m40 prosze o szybki kontakt.
Misiek666

Post numer:#2  Postprzez eater » 19 lip 2007, o 11:58

W Koszwałach - miejscowość na wylocie z Gdańska do Warszawy jest koleś, który handluje tylko częściami BMW.

Ma dobre rzeczy w dobrej cenie.

Polecam.
eater

Post numer:#3  Postprzez Misiek666 » 19 lip 2007, o 14:22

A masz możliwość załatwic numer .... bo chciałbym zadzwonić tylko ja jestem z podkarpacia mam nadzieje ze wyśle
Misiek666

Post numer:#4  Postprzez robman » 19 lip 2007, o 20:08

Ja również znam magika z okolic Lublina który handlujw tylko częściami do BMW. Większość ma z używki ale w bardzo dobrym stanie także jak będziesz chciał to dam ci numer do niego i dogadasz się najwyżej z nim jakoś z tą wysyłką
robman

Post numer:#5  Postprzez Misiek666 » 20 lip 2007, o 01:05

No myśle ze nie jest beznadziejenie po całym dniu telefonowania udało mi sie namierzyć wał z korbami za 250zł plus koszt wysyłki.

Dzwoniłem pare razy i goście mówili ze takie wały sprzedają po 400-500zł .... Takze czekam na przesyłke i jak mechanik złoży bryke do kupy
Misiek666

Powrót do Mechanika & Części