Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.
Post numer:#1
przez nasa20 » 2 sie 2007, o 20:16
Witam wszystkich dzis stała się rzecz ktorej sie obawiałem najbardziej w marce bmw walną mi tylni most a konkretnie połoska się wykręciła i przy okazji urwała mi ucho w podporze gumowej i tutaj nasuwa sie moje pytanie czy ktos z was wie gdzie mozna dostac ten dekiel z podporą gumową bo nie chce kupywac calego mostu gdyż ten jest dobry... moze dostane jakies namiary? prócz allegro;/ dzieki z góry
-
nasa20
-
Post numer:#2
przez Iro » 2 sie 2007, o 20:38
ale jaja, no i sie najezdziles

. na allegro z podlaskiego jest wystawiona biala e30 za okolo 5900zl. Sprzedaje to "Robi". ma on rowniez pare czesci do e30 . w ogloszeniu jest numer do niego zadzwon i pogadaj z nim moze cos zalatwi.
-
Iro
-
Post numer:#3
przez nasa20 » 2 sie 2007, o 21:02
no wlasnie i sie najezdzilem;/ ledwo nia dojechałem do domu na dwoch srubach poloski bo reszte wygięło;/ i przy okazji amorek mi strzelił więc juz mam wydatki... jutro przedzwonie do tego typka mam nadzieje ze bedzie miał cos dla mnie:) dzieki
-
nasa20
-
Powrót do Mechanika & Części