[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Co powinno wskazywac

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Post numer:#31  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 21 sty 2008, o 16:37

Bagor napisał(a):Nie przesadzam, B20 nie zejdzie w mieście poniżej 12,5 litra, a osiągi kształtujące się na poziomie 10 sekund są niezadowalające, jak na taką pojemność.
latem po mieście BIAŁYMSTOKU pali mi do 11,5/ 100 km ( pisze w mieście Białymstoku bo zależy od miasta, dojdzie do tego że będziemy pisać kto ile czasu w korku stał, a jak miasto ma tramwaje to spalanie +2 litry na 100 km :lol: :P )
Do pracy mam około 5 km czyli silnik w zasadzie niedogrzany.

[ Dodano: 21-01-2008, 15:44 ]
Bagor napisał(a):
bnd07 napisał(a):przesadzasz Kolego z tym spalaniem!!! jak go kitujesz non-stop na max to owszem ale przy normalnej jezdzie wychodzi mi na to ze mam ekonomiczne autko...
a jak Ci osiagi nie pasuja to se zmien na honde, crx objedzie znaczna wiekszosc e30 :jum:

Nie przesadzam, B20 nie zejdzie w mieście poniżej 12,5 litra, a osiągi kształtujące się na poziomie 10 sekund są niezadowalające, jak na taką pojemność.
2.0 nie jedzie, i nie ma co się oszukiwać. Zaletą jest tylko dźwięk silnika, który notabene, jest cudny.
Do zmiany na Hondę nie będę się nawet ustosunkowywał, bo debilem w dresie nie jestem, a tacy teraz w większości starymi Hondami CRX śmigają.
CRX to auto dla ciot :jum:

bnd07 napisał(a):a co do rywalizacji 318 vs 320 to nie liczy sie tylko silnik i jego kondycja ale przedewszytkim kierowca i jego umiejetosc wykorzytania tego co sie ma.

Ciekawe rzeczy prawisz. Na prostej liczy się silnik i jego kondycja. Kierowca jest ważny przy zręcznościówce.
Bagor zgodze się że kierowca jest ważny przy jeździe zręcznościowej ale nie tylko
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#32  Postprzez Bagor » 21 sty 2008, o 17:18

ANDRZEJ-BIELAK napisał(a):latem po mieście BIAŁYMSTOKU pali mi do 11,5/ 100 km ( pisze w mieście Białymstoku bo zależy od miasta, dojdzie do tego że będziemy pisać kto ile czasu w korku stał, a jak miasto ma tramwaje to spalanie +2 litry na 100 km :lol: :P )
Do pracy mam około 5 km czyli silnik w zasadzie niedogrzany.

Dane techniczne mówią o 12,5 litrach w mieście, więc pewnie śmigasz po pustych ulichach :P Mi pali dokładnie tyle, ile mówi instrukcja, czyli 10 litrów.
Bagor

Post numer:#33  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 21 sty 2008, o 21:17

Bagor napisał(a):Dane techniczne mówią o 12,5 litrach w mieście, więc pewnie śmigasz po pustych ulichach Mi pali dokładnie tyle, ile mówi instrukcja, czyli 10 litrów.

Bagor napisze bardziej dosadnie: DANE TECHNICZNE MOŻNA SOBIE WSADZIĆ W................. Nie mówie że zawsze, ale na przykładzie twojego samochodu, czy twój czip i wkładka nie powodują większego spalania?????? Może palił by mniej :P Jeżeli nawet spalanie jest w normie, to wpływ na to może mieć wiele parametrów.
Ostatnio edytowano 21 sty 2008, o 21:28 przez ANDRZEJ-BIELAK, łącznie edytowano 2 razy
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#34  Postprzez Bagor » 21 sty 2008, o 21:20

Możliwe :P :mrgreen:
Bagor

Post numer:#35  Postprzez styling79 » 22 sty 2008, o 22:28

Panowie po co kupujecie sobie BMW e30 zeby patrzec na spalanie jezeli was tak to boli kupcie sobie fiata pande z silnikiem multijet i spalanie spadnie wam do 3,5 litra .
Mamy jedne z najlepszych samochodow swiata a wy piepszycie o spalaniu o litr albo dwa wiekszym Panowie nie wyglupiajcie sie
styling79
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#36  Postprzez Bagor » 22 sty 2008, o 22:30

Powiedział, co wiedział użytkownik 316 na gaz :lol:
Kolego, jak Ci tak nie zależy na spalaniu, to po co jeździsz kuchenką gazową?
W czasach, gdzie paliwo kosztuje grubo ponad 4 zł, każdy litr się liczy. Chyba, że ktoś jest krezusem, jak Krauze, czy Kulczyk.
Bagor

Post numer:#37  Postprzez styling79 » 22 sty 2008, o 22:35

Bagor jak kupywalem piersza beemke to wiedzialem o niej tyle co nic , a pozatym 316 ma silnik 1.8 :twisted: bo to jest silnik M10 widzisz teraz jestem madrzejszy

[ Dodano: 22-01-2008, 21:37 ]
A powiedz mi jeszcze jedno na czesciach tez oszczedzasz
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#38  Postprzez Bagor » 22 sty 2008, o 22:46

styling79 napisał(a):A powiedz mi jeszcze jedno na czesciach tez oszczedzasz

Nie rozśmieszaj mnie. Gdybym oszczędzał na mojej E30, to by dawno na gazie jeździła :!: Jak w Twoim przypadku...
Bagor

Post numer:#39  Postprzez styling79 » 22 sty 2008, o 22:58

Nie wiedzialem ze jestes GURU w sprawie BMW i wszystko musi byc na Twoim .
Gazu ba buni nie wkladalem ja tylko poprzedni wlasciciel teraz mi sie przydaje , nie mam z nim problemow i nie chowam glowy w piach jak mnie ktos spyta czy mam gaz codziennie robie ponad 100 km wiec oszczedzam , mi to nie przeszkadza , a gdyby bezyna byla montowana tak jak gaz to by Ci Pb przeszkadzalo
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#40  Postprzez Bagor » 22 sty 2008, o 23:11

styling79 napisał(a):codziennie robie ponad 100 km wiec oszczedzam

I kto tu oszczędza :roll:
Bagor

Post numer:#41  Postprzez styling79 » 22 sty 2008, o 23:19

Mi pieniadze z nieba nie leca , rodzicow tez nie prosze tylko sam musze zap......c wiec oszczedzam jezdzac na gazie , ale nie placze :cry: z powodu ze mi beta zjarala 2-3 litry paliwa wiecej .
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie