[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

zapach plastiku

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

zapach plastiku

Post numer:#1  Postprzez winzent » 28 lip 2008, o 09:57

Trumna zaskakuje mnie nie przerwanie. Jak sie uporalem z chlodzeniem to teraz prosze:
Od ok tygodnia jak sie zatrzymuje, czuje wyrazny zapach rozgrzanego plastiku. Cos sie topi albo nadtapia albo przynajmniej mocno rozgrzewa. I to raczej w komorze silnika; za kazdym razem probuje zlokalizowac gdzie co jak ale nie znalazlem. Przyznam szczeze ze zaczalem sie obawiac. Skrzynka bezpiecznikow na pewno ok. Nie mam pomyslow.
winzent
Uczeń

Moje BMW: 325
Nadwozie: Touring
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#2  Postprzez matisik » 28 lip 2008, o 13:49

opowiem ci historie :D jade sobie, zbliżam sie do skrzyzowania, czuje plastik. Przerażony opuszczam szybko skrzyzowanie, zatrzymuje sie na poboczu i podnosze maske. Plastik było czuć niemiłosiernie. Co się okazało? :D Do kolektorów wydechowych przykleiła sie reklamówka ;D Połowa sie stopiła, smród po rozgrzaniu silnika było czuć jeszcze przez pare m-scy. Sprawdz czy ty tam nic nie masz przyklejonego :)
matisik

Post numer:#3  Postprzez ardim » 28 lip 2008, o 16:47

No to takie troche wróżenie z fusów, to może być "stotysięcy" rzeczy. Sprawdzaj wszystko co może być koło wydechu silnika wydechu.
ardim

Post numer:#4  Postprzez winzent » 31 lip 2008, o 14:31

dziekoweczka hehe. nie domyslil bym sie ni kuta. czarna reklamowka na rurach przed katem. bije po nosie do dzis :D
winzent
Uczeń

Moje BMW: 325
Nadwozie: Touring
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#5  Postprzez matisik » 31 lip 2008, o 16:35

no dobry patent ;D usuń to dobrze bo będzie czuć ten worek jeszcze przez ho ho ;D
matisik

Powrót do Elektryka & Oświetlenie