[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

nie dziala wycieraczka tylnej szyby

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Post numer:#31  Postprzez KosMon » 31 mar 2008, o 21:00

powiedzcie jak najszybciej sie dostac sie do mechanizmu wycieraczki przedniej ??
KosMon

Post numer:#32  Postprzez Grześ » 2 kwi 2008, o 17:19

Zeby sie dostac do mechanizmu przedniej wycieraczki musisz rozebrac wszystko co masz na scianie grodziowej i pod tym wszystkim masz taki jajkowaty dekiel ktory musisz odkrecic i masz dojscie do mechanizmu i silnika wycieraczek.Jeszcze jedno bez odpowiednich kluczy i mocnych nerwow nie poradzisz sobie przynajmniej u mnie tak bylo i auto do warsztatu oddalem. :mrgreen:
Grześ

Post numer:#33  Postprzez KosMon » 2 kwi 2008, o 22:49

Grześ napisał(a):Zeby sie dostac do mechanizmu przedniej wycieraczki musisz rozebrac wszystko co masz na scianie grodziowej i pod tym wszystkim masz taki jajkowaty dekiel ktory musisz odkrecic i masz dojscie do mechanizmu i silnika wycieraczek.Jeszcze jedno bez odpowiednich kluczy i mocnych nerwow nie poradzisz sobie przynajmniej u mnie tak bylo i auto do warsztatu oddalem. :mrgreen:

no własnie dzis zagladalem,ale okazało sie ze wyrobila sie wycieraczka,tzn ząbki, na razie dokręciłem na siłe i jest ok - ale właśnie nie ma ktos używki sprzedac??
KosMon

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie