[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

zegary

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

zegary

Post numer:#1  Postprzez delfin3 » 21 sty 2008, o 10:43

:D Witam mialem stare zegary w bmw zacinal mi sie predkoscimiez ekonomizer wogule nie chodzil i lampki od oleju tez sie nie palily kupilem nowe zegary wszytsko chodzi ale dwie kontroli mi sie nie pala od rezerwy paliwa nie wiem czy wogule powinna sie palic i droda od zuzycia klockow w starym zegaze jak wlaczalem zaplon to to zapala sie kotrolka a puznije gasla a w nowym wogule sie nie pali co to moze byc prosze o pomoc
delfin3

Post numer:#2  Postprzez Arczi e30 » 21 sty 2008, o 12:01

wyjmij żarówki ze starych zegarów i włoż do tych ... :cool2:
Obrazek
Gites majonez :D
Arczi e30
Profesor

Moje BMW: 32xx
Nadwozie: Sedan
Silnik: mxxbxx
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#3  Postprzez PaWeLeK_E30 » 23 sty 2008, o 23:04

delfin3, kontrolka od rezerwy się nie zapala po przekręceniu zapłonu. Mi się zapala dopiero jak wskazówka jest już na czerwonym polu. No i raczej tak powinno być, bo to rezerwa w końcu :D
Kontrolka od klocków również się nie zapala, żeby później zgasnąć. Jak masz sprawne czujniki, albo zwarte przewody to się nie zapali. Najlepiej odłącz czujnik w kole i sprawdź czy wtedy sie zaświeci.
PaWeLeK_E30

Post numer:#4  Postprzez delfin3 » 27 sty 2008, o 12:24

wsadzilem stare zegarry i zapalila sie przy wlaczonym zaplonie a puznije zgasla jak odalilem
te zegary co mam sa podobne roznia sie numerem i tylko kontrolkami od oleju w starym mialem czerwono zotle i 5 zioleonych a w tych ma 3 czerwone i zolte i 5 czerwonych mi sie wydaje ze te zegazy byly od e30 botak bylo na nich napisane jak kupilem na srocie ale pewnie innego silnika
delfin3

Powrót do Elektryka & Oświetlenie