co zrobić zeby wreszcie przestały parować, macie jakiś pomysł ?Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
co zrobić zeby wreszcie przestały parować, macie jakiś pomysł ?mnogal88 napisał(a):A jak będziesz już rozklejał to sobie BH od razu zrób przy okazji

a jednak zrobi a piszesz ze nie zrobi...nic nie zrobisz. rozklejej i sklej na nowo
własnieArczi e30 napisał(a):widze czasami zaparowane lampy w modelach aut klasy sredniej, a i czasami wyższej .. takze niema co sie dziwic 20letnim lampom że parują ..
nie wiem jak ja rozklejalem to szczelnie nawalilem sylikonu i nic nie paruje nawet w te deszcze (wilgoc)Jakub.j napisał(a):a jednak zrobi a piszesz ze nie zrobi...nic nie zrobisz. rozklejej i sklej na nowo![]()
cały pic polega na tym ze lampy tez nie mogą byc za szczelne, najwazniesze zeby sie nie dostawała woda, ale wilgoc/para (np. z powiertrza) miała któredy odparowac!
a wiec jak uszczelni lampy na maxa bedą jeszcze bardziej parowały.
wsadz suchą rweke do worka foliowego zaparuje odrazu a wodyy nie było ...własnieArczi e30 napisał(a):widze czasami zaparowane lampy w modelach aut klasy sredniej, a i czasami wyższej .. takze niema co sie dziwic 20letnim lampom że parują ..
Kruczek napisał(a):tak przy okazji jakie macie sposoby na rozklejenie lamp ? soczewki jakoś poszły, ale od długich ani drgną, opalarki nie mam
rozgrzej piekarnik mamy na maxa i wsadz te dlugie na 5 minut... wyjmujesz i szkla odchodza jakby sie kleju nie trzymały . ja tak robilem i bylo Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość