po rozbebeszeniu tapicerki okazało się że podstawka na której stoi akumulator skorodowała i tamtedy dostała się woda do kabiny i pięknie sobie stała na dywaniku. dzisiaj to zabezpieczam ale wie ktoś może skąd bierze się woda na podstawce aku w czasie deszczu jak samochód sobie stoi na postoju i maska jest zamknięta
Post numer:#2przez Strzelba » 10 wrz 2007, o 12:26
pewnie gdziesz z podszybia moze tez masz przegnita albo nie trzyma uszczelka od maski
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum
poszukaj jakiś przegnić. niestety się zdarzają. ja miałem wygnitą dziurę w tylnym nadkolu nad wlewem paliwa. Była wielkości dużego ziemniaka. Odkryłem ją doszukując się przecieków w bagażniku. Byłem w szoku, że coś takiego znalazłem.
Miałem tak samo ściągnij tapicere z błotników w bagażniku i zapewne cos zobaczysz.. ja miałem jedno wielka dziurę i kilka małych przy mocowaniu amortyzatora wiedz latarkę w dłoń i nurkować do bagaja :D
SOER napisał(a):Miałem tak samo ściągnij tapicere z błotników w bagażniku i zapewne cos zobaczysz.. ja miałem jedno wielka dziurę i kilka małych przy mocowaniu amortyzatora wiedz latarkę w dłoń i nurkować do bagaja :D