[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

tylna kanapa

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

tylna kanapa

Post numer:#1  Postprzez MRC87 » 11 wrz 2007, o 10:42

zaczne od tego ze nie wiedzialem w ktorym dziale umiescic ten temat i zakladam go tutaj poniewaz ten dzial odwiedza najwiecej osob :)

problem jest pytaniem czy zamiast tylnej kanapy z 5dzwiowego 1,8 ktora nie jest ani skladana ani nie ma podlokietnika i zaglowkow, moge wsadzic kanape nie wiem z jakiego modelu ale z zaglowkami i podlokietnikiem? brakuje mi troche tego podlokietnika. jesli tak to z jakiego czy z e32 mozna? czy w e30 byly podlokietniki z tylu?

pozdrawiam
MRC87

Post numer:#2  Postprzez Arczi e30 » 11 wrz 2007, o 10:58

byłe wersje e30 z podłokietnikiem z tyłu, zagłowki to nie problem bo mozna sobie zrobic otwory i zaadoptowac zagłówki .. tylnia kanapa z podłokietnikiem wystepowała w wersjach ze schowkiem na narty, czesto w lepszych wersjach silnikowych i wyposazenia .. takich jak m-technik czy iS ... kanapa z e32 nie bedzie pasowac do e30 .. jesli masz coupe lub sedana to nie bedzie pasowac tez kanapa od kombi i cabrio ..

tu masz np. taka kanape w wersji skórkowej :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Gites majonez :D
Arczi e30
Profesor

Moje BMW: 32xx
Nadwozie: Sedan
Silnik: mxxbxx
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#3  Postprzez MRC87 » 11 wrz 2007, o 11:04

czy w kazdym is'ie byla ta kanapa z podlokietnikiem?
MRC87

Post numer:#4  Postprzez Arczi e30 » 11 wrz 2007, o 11:07

MRC87 napisał(a):czy w kazdym is'ie byla ta kanapa z podlokietnikiem?

nie ... mogła byc w zwykłej 320i lub 318i trzeba ja było zamówic, ale tak kiedys jak i teraz wychodziły jakies promocyjne serie i dodawali cos za darmo jak teraz np. klimatyzacje czy el. szyby
Obrazek
Gites majonez :D
Arczi e30
Profesor

Moje BMW: 32xx
Nadwozie: Sedan
Silnik: mxxbxx
Instalacja LPG: NIE

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo