[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

INSTALACJA LPG W BMW- TAK CZY NIE?

Wszystko co jest związane z instalacjami LPG

Czy masz instalacj? LPG w swojej E30?

NIE i nigdy nie będe mniał.
77
28%
Nie, ale planuje założyć.
48
17%
Tak, ale chcę zdemontować instalację
13
5%
Mam LPG i nic nie będę zmieniać
141
51%

Liczba głosów : 279

Post numer:#136  Postprzez Prins » 16 lut 2010, o 23:46

marcin.steven napisał(a):jak kogoś nie stać na benzynę, to się nie kupuje BMW bo to nigdy nie były i nie będą oszczędne auta. Dają dużą frajdę wiadomo, ale coś w zamian. Do opla gaz może i pasuje. To jest hała

Myslal by kto 20 latku ze ty masz tyle pieniedzy chyba ze twoim ojcem jest kulczyk albo inny wlsciciel prtrochemi plock :lol:
Ja wcale nie uwazam osob jezdzacych na gazie za gorszych, zobaczymy jak tobie sie skoncza pieniazki na czym bedziesz jezdzil chyba parowozem bo woda nic nie kosztuje bo z rzeki a drzewa zapier.. z lasu i masz :cen: za darmo a do tego ekologicznie bo opalany drewnem :mrgreen:
Damian
Prins
Inżynier

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#137  Postprzez Menl » 17 lut 2010, o 00:20

Prins napisał(a):
marcin.steven napisał(a):jak kogoś nie stać na benzynę, to się nie kupuje BMW bo to nigdy nie były i nie będą oszczędne auta. Dają dużą frajdę wiadomo, ale coś w zamian. Do opla gaz może i pasuje. To jest hała

Myslal by kto 20 latku ze ty masz tyle pieniedzy chyba ze twoim ojcem jest kulczyk albo inny wlsciciel prtrochemi plock :lol:
Ja wcale nie uwazam osob jezdzacych na gazie za gorszych, zobaczymy jak tobie sie skoncza pieniazki na czym bedziesz jezdzil chyba parowozem bo woda nic nie kosztuje bo z rzeki a drzewa zapier.. z lasu i masz :cen: za darmo a do tego ekologicznie bo opalany drewnem :mrgreen:

Hahahaha, poczekajmy rozwniez jak sie wyprowadzi od tatusia i mamusi, bedzie zyl na wlasnym garnuszku, tylko takim aby sam sobie wszystko oplacal czyli mieszkanie, rachunki, jedzenie, paliwo ...laski, balety, narkotyki, alkohol itd :lol:
Menl

Post numer:#138  Postprzez Prins » 17 lut 2010, o 00:38

Menel napisał(a):...laski, balety, narkotyki, alkohol

Jak ma tyle kapuchy to raczej watpie ze takie uzywki. Moze to chlopak z dobrego domu :D
Damian
Prins
Inżynier

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#139  Postprzez Menl » 17 lut 2010, o 00:42

Ci niby z dobrego domu to najwiecej ciagna od rodzicow hajsu..maja dwie lewe rece zeby zarobic na siebie :bag:
Menl

Post numer:#140  Postprzez Iro » 17 lut 2010, o 00:53

Menel, Chce sie tobie jeszcze pisac w tym temacie? lepiej juz cos wypic niz pisac, tak jak ja pije i czytam :P
Odpowiedz na temat LPG w e30 jest taka: twoje auto rob co chcesz, chcesz oszczednie i nie masz wyrzutow sumienia to jezdzij na LPG, stac cie na paliwo nie masz LPG. twoja sprawa co zrobisz, twoje auto i huk.
Zdrowie. :ber:
Iro

Post numer:#141  Postprzez tigre0070 » 17 lut 2010, o 01:03

Iro, a ja bym to napisał inaczej.
Jak Cię stać na paliwo , a np oszczędzasz na następne auto to zakładasz gaz.
Niektórzy zakładając gaz pozwalają sobie zaoszczędzić np na nowe felgi , zawieszenie itp.

Ja np jeżdżę tylko na benzynie , bo akurat takie auto kupiłem.
I to niestety boli gdy jadę polatać np i mi się żyd zapala :)
tigre0070

Post numer:#142  Postprzez Iro » 17 lut 2010, o 01:11

tigre0070, mnie stac na paliwo i zobacz pod moim opisem na zielonym pasku ile moja pali po Londynie, Gazu nigdy nie zaloze bo spali mi z 30 i zniszcze ori e30. A tak mam seryjke jak sie patrzy i nie zmienie tego za zadne skarby :P w Polsce to pewnie mnialbym LPG ale pewnie w skodzie 1,6. :P
Iro

Post numer:#143  Postprzez tigre0070 » 17 lut 2010, o 01:14

Iro, a mnie było stać na zakup auta :)

Wiesz , jaka jest cena 1l benzyny w GB?

BTW - dużo Ci spala strasznie...
Ostatnio edytowano 17 lut 2010, o 01:18 przez tigre0070, łącznie edytowano 2 razy
tigre0070

Post numer:#144  Postprzez blackphantom » 17 lut 2010, o 01:14

kolego nie wiem co byś "MNIAŁ" ale wciskaj baton pisowni przed wysłaniem

od moderatora można chyba wymagać troche wiecej :cool2:

no offence
E30 trailer ... http://www.youtube.com/watch?v=SJA_E7gjgQk
e30 mix tape classic project short movie -> http://www.youtube.com/watch?v=R_S-SVFCukM
Być człowiekiem to powód do dumy lecz także do wstydu !! !! !!
blackphantom
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#145  Postprzez Grzesiek2290 » 17 lut 2010, o 01:16

A ja jestem mega przeciwnikiem gazu bo mam taki kaprys i już :D

W swoim aucie nie założę chyba że jakiś mega kryzys będzie. Z niecierpliwością czekam na kukurydziankę E85 (zobaczymy w praktyce o ile więcej M50 zesmali tego niż PB) ,a jak mam deficyt to zawsze w portfelu bilet kwartalny na busa :mrgreen:
E30 325i 87' - rozebrałem i nie umiem złożyć
Grzesiek2290
Doktor

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B2X
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#146  Postprzez tigre0070 » 17 lut 2010, o 01:19

ja nie zwracam na to teraz uwagi...

Gdybym kupował auto i miało by gaz to najpierw bym zobaczył jak na gazie chodzi. Jak byłoby ok to oglądał bym dalej , a jak coś by mi się nie podobało to od ręki odpada...
tigre0070

Post numer:#147  Postprzez Iro » 17 lut 2010, o 01:21

blackphantom, Nie mam jezyka polskiego w klawiaturze a zreszta popieram Menela
NIE piszę poprawnie po polsku. . . bo mi się nie chce
Iro

Post numer:#148  Postprzez Grzesiek2290 » 17 lut 2010, o 01:25

Ja szczerze powiedziawszy nigdy nie pojeździłem dłużej na sekwencji.

A jazda takim M20 czy M40 na zwykłej instalce to jest dla mnie porażka i mega rozczarowaniem.
Jakieś muły, zdychanie, regulacje, strzały. Sranie w banie-to kabelki zmień to świece bo jak jeb*** to filtra będziesz szukał po całej komorze silnika.

Wywalasz zwężkę od gazu z przed przepływki i nagle okazuje się że jedziesz całkiem innym autem....
Grzesiek2290
Doktor

Post numer:#149  Postprzez Iro » 17 lut 2010, o 01:29

I jak to mowil W odwroconych Szybki do blachy : jasiu nie podskakuj do starszych :lol:
Zartuje kolego
dobrze ze zwracasz uwage ale niestety mnialem z polaka 3 i slabo pisze ,jak masz czas to mozesz edytowac posty i poprawiac po mnie, A co do oszczedzania poprzez LPG to nie bym byl taki pewny zalezy ile jezdzisz ta e30 na gazie, eksploatacja droga i auto zeszpecone, widzialem kiedys m-techa2 jak mnial w zdezaku zawor wstawiony, MASAKRA :lol:
Iro

Post numer:#150  Postprzez Grzesiek2290 » 17 lut 2010, o 01:33

I jeszcze jedna rzecz która najbardziej mi boli w instalacjach LPG. Wiercenie dziur w budzie pod przewody :roll:

Iro napisał(a):mnialem z polaka 3 i slabo pisze

Ja miałem zawsze 2 ale FireFox nauczył mnie pisać w miarę bezbłędnie :lol:
Grzesiek2290
Doktor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do LPG