I jeszcze jedna rzecz która najbardziej mi boli w instalacjach LPG. Wiercenie dziur w budzie pod przewody
wlasnie chcialem to napisac ale pomyslalem ze za duzo bledow zrobie

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Iro napisał(a):Kropka, zapomnialas dodac ze jeszcze inny przepija i to czasami duzo, np 200 tygodniowo
Grzesiek2290 napisał(a):I jeszcze jedna rzecz która najbardziej mi boli w instalacjach LPG. Wiercenie dziur w budzie pod przewody![]()
ale każda słodka wódencja to pedziowiasta w smaku jak dla mnie.

PROZAC napisał(a): masz więcej mocy i samochód szybciej reaguje na dociskanie pedału przyspieszania.
tigre0070 napisał(a):LeonE30, LPG ma wyższą liczbę oktanową niż benzyna i to akurat jest pewne.
LeonE30 napisał(a):Dobra sekwencja faktycznie nie wpływa na pogorszenie osiągów ale pisanie o odczuwalnej różnicy w osiągach na LPG to moim zdaniem naciągana teoria...albo niesprawność układu paliwowego, która przyczynia się do utraty mocy na Pb.
Za to mogę Cię przewieźć to sam zobaczysz. Też na początku jak się jeszcze za bardzo nie znałem to myślałem że układ PB kuleje ale zrobiłem remont silnika i wszystko działa poprawnie. Poza tym pogadaj z jakimś magikiem od sekwencji to potwierdzi Ci że idzie wystroić sekwencję aby auto szło na gazie lepiej niż na PB. Poza tym tak jak powyżej napisał tigre0070. Ktoś tam się kłócił wcześniej że liczba oktanowa LPG może być dużo niższa na stacjach koncernu krzak. Otóż jest to bujda. Stacje paliwowe trzymają normę i minimalna liczba oktanowa LPG sprzedawanego na stacjach paliw jest określona w przepisach i na pewno jest nie niższa niż bodajże 102 oktany. Wiem bo kolega ze studiów robił projekt o przewozie gazów
[/center]Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości