[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Oryginalny lakier z ASO

Wszystko na temat napraw blacharskich, lakierowania i zabezpieczeń antykorozyjnych oraz wszystkie sprawy związane z tapicerką.

Oryginalny lakier z ASO

Post numer:#1  Postprzez SOER » 14 paź 2007, o 22:32

Czy ktoś może mi napisać ile potrzebuje lakieru na pomalowanie przedniego błotnika i czy wystarczy że kupie kolor a bezbarwny już byle jaki ? może dowiadywał się ktoś o cenę lakieru w ASO ? bo te dobieranie w mieszalniach to zawsze porażka...
SOER

Post numer:#2  Postprzez Strzelba » 14 paź 2007, o 22:38

najlepiej to jak powie ci lakietnik ile mu bedzie potrzebne
a co do cen to pewnie zalezy jaki kolor ci jest potrzebny ale z tego co wiem to w aso zalatwia ci kazdy w jakich e30stki wyjezdzay z fabryki
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!!
NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik

Czapki bejsbolówki z logo forum
Strzelba
Administrator

Moje BMW: 328iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M52B28
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 318iS
Nadwozie: Coupe
Silnik: M42B18
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#3  Postprzez SOER » 14 paź 2007, o 22:43

No właśnie muszę podjechać do lakiernika i go spytać.. możecie napisać ile ma zawołać lakiernik za pomalowanie błotnika ? żebym się nie dał wyje*** :mrgreen: a kolorek potrzebuje delphin-metalic.
SOER

Post numer:#4  Postprzez Menl » 14 paź 2007, o 22:48

zalezy od lakiernika. po znajomosci 150pln a normalnie chyba 300.
Menl

Post numer:#5  Postprzez Iro » 15 paź 2007, o 08:45

Jakbyś kupił jakiejkolwiek firmy lakier, a najlepiej jakiej to poczytaj gdzieś jest na forach który dobry, to i tak jest cieżko dobrac bo jak masz oryginalny to mógł wyblaknąć. Kupując nowy lakier może być za dużo perły,metaliku i bedzie inny odcień ale lakiernik powinien ci ścieniować do maski i drzwi. Ja płaciłem za pomalowanie 100 ale to po znajomości, razem z cieniowaniem zapłacić mozesz okolo 200-250 zł.
Iro

Re: Oryginalny lakier z ASO

Post numer:#6  Postprzez evil » 15 paź 2007, o 10:22

SOER napisał(a): może dowiadywał się ktoś o cenę lakieru w ASO ? bo te dobieranie w mieszalniach to zawsze porażka...

a w ASO, to co robią??? mają gotowe? z księżyca jesteś? myślisz, że przyjdziesz, a jakiś pan poda Ci buteleczkę z półki i powie: o, mamy kolor Pańskiego auta? zapomnij. nie ma takiej możliwości. to są również mieszane lakiery, dobierane.

:duh:
evil

Post numer:#7  Postprzez Menl » 15 paź 2007, o 12:04

evil, maja w aso male gotowe buteleczki lakieru za 40-50zl. sa nawet na allegro podobno drozej niz w BMW.
Menl

Post numer:#8  Postprzez evil » 15 paź 2007, o 14:13

MEnel, to o czym mówisz, to ew. na zaprawki... nie kłóć się ze ną, bo wiem, jak są BMW w ASO naprawiane blacharsko i lakierniczo... :lol:
evil

Post numer:#9  Postprzez Menl » 15 paź 2007, o 15:59

sorry mistrzu :lol: :lol: :lol:
Menl

Post numer:#10  Postprzez evil » 15 paź 2007, o 16:09

no, żeby mi to przedostatni raz było!!! :nienie:

:mrgreen:
evil

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo