[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Posiadam takie felasie:)

Wszystko na czym sie toczą E30-stki

Post numer:#31  Postprzez Boro320 » 8 mar 2010, o 23:18

remoss, nie wiem czy 150zl za kompletną renowacje felgi to duzo. Widziałem je i wyglądają jak nóweczki ze sklepu. Myśle ze cena za włożoną prace jest naprawde niewielka. A naprawy rantu nie było duzo. Wiem ze mozna znalezc taniej ale jak wydajesz na felgi jakies 1000-1500 zl + renowacja i cieszysz sie praktycznie nowiutkimi felgami bez ryski i bicia. Albo oddajesz do jakiegos paprocha za 100zl/szt i za pół roku kurwisz ze pozalowałes tych 200zl. Interes wydaje mi sie naprawde dobry.
Boro320

Post numer:#32  Postprzez tytus » 12 mar 2010, o 23:41

Panowie, to jakieś żarty?
Jaka cena zadowoliłaby was za kompletną renowację felgi...50zł?? Ciekawe, czy sami byście sięz tym babrali za takie pieniądze.
Moim zdaniem 150pln od sztuki to bardzo przyzwoita cena.
Sam chciałem oddać tam moje BBS'y (seryjne od e30), ale po pierwsze dekle latają na felgach a tego to raczej nie da się zregenerować a poza tym nie wiem, czy te plastikowe dekielki by pomalowali...
tytus
Student

Moje BMW: 320
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20b20
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: e30
Nadwozie: Cabrio
Silnik: MxxBxx

Post numer:#33  Postprzez vix » 13 mar 2010, o 01:07

Moj znajomy zajmuje sie regeneracja felg. W robocie piaskuje i od razu wiezie do swojego garazu i tam je maluje. Za robote bierze ok 60-100zl od 4szt+ piaskowanie (ok 15-20zl od felgi) do tego przywozicie mu farbe i podklad. Rachunek prosty. Reanimacja borbetow A 17" wyniosla mnie 150zl, (bez piaskowania - tylko matowilem stary lakier), ranty juz sam polerowalem bo tym sie zajmuje dorywczo :D jakby ktos chcial to moge wstawic fotki i namiar ;)
vix

Post numer:#34  Postprzez mieszkok » 13 mar 2010, o 05:12

strasznie wygurowane ceny macie w wawie za renowacje czyli piaskowanie z malowaniem proszkowym (czyli piec i te pierd....) biorą 60 zł od felgi nie ważne jaka by była wielka 150zł biorą jak felga ma być wypolerowana. dla chętnych moge podać kontakt na PW i ewentualnie jak pojawiam się w okolicy mogę to załatwić z dowiezieniem ale tylko dla klubowiczów.( Jestem chandlowcem i latam po dużej części polski więc mogę zawieść odwieść to za browarek :-) )
mieszkok

Poprzednia strona

Powrót do Felunek & Opony