[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

stuki

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

Post numer:#16  Postprzez Mauser » 17 paź 2007, o 13:09

A próbował ktoś wymieniać cały wahacz? na allegro firmy jakiejśtam są takie po około 150 zł kompletny z tuleją i sworzniami . . ..
Mauser
Uczeń

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Sedan
Silnik: a'la S52
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 320
Silnik: M47N2_
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#17  Postprzez Iro » 17 paź 2007, o 13:15

Poprzedni właściciel wymieniał amorki w moim byłym sedanie i coś mi stukało, okazało sie że amorek do górnej poduszki nie był przykrecony, później wymieniłem łączniki stabilizatora i maglownica tylko czasami stukała. A jeżeli czujesz ze w bude cos ci stuka to zobacz te tulejki na końcu wachacza czy guma cała w środku
Iro

Post numer:#18  Postprzez adi_ » 18 paź 2007, o 08:58

dołączę się do tematu, u mnie sprawa wygląda tak że coś skrzypi/piszczy jak stare rury przy skręcaniu kierownicą przez pierwsze minuty jazdy szczególnie teraz jak jest zimno wymieniłem łączniki stab. bo tak mi poradzono ale właśnie wróciłem i ten dżwiek dalej nie ustał myślicie że diagnosta jest mi w stanie to zlokalizować??????? bo nie chce wymieniać poł owy zawieszenia
adi_

Poprzednia strona

Powrót do Mechanika & Części