O gazie było milion tematów.
Zamykam.
Na prośbe odblokowałem. Tylko prosze na poziomie i bez szyderstwa.
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Robik napisał(a):A co ty MAJSU BMW to nie jest szczyt techniki......( Te posty idealnie oddają stan parku maszyn i podejście do samochodu użytkowników forum E30.pl). A jeśli nie wiesz to te kable i kopułkę też byś musiał wymienić zakładając sekwencje. I jeszcze jedno na sekwencji jeśli nie wiesz też potrafi sobie kichnąc (były takie wypatki ) i co wtedy.
Kable ngk 300 - 400 jeszcze do skrucenia to bardzo ładnie to szukaj dalej (kiepsko)
[ Dodano: 30-12-2010, 17:20 ]
A tak pozatym znalezienie nie zatyranego b25 to cud .(jakieś 5000 tyś + dobra sekwencja dobrze założona to 3000 tyś) to już ładna sumka .Każdy który umie mysileć to poczeka coś dozbiera i będzie śmigał m52 a to już zapier.......... i wtedy jest kopara na gębie.
strzela w dolot tylko jak jest uboga mieszanka a tutaj powodów może byc kilka
kamil.k napisał(a):jak ktos chce sie scigac m40 z b20 na gazie to chyba nie jezdził ani jednym ani drugim

kamil.k napisał(a):
niestety moje b20 leży w częsciach w garazu
Arczi e30 napisał(a):prawda jest taka że dobra instalacja + dobry gaz nie zniszczy ci zaraz silnika jak będziesz go mądrze eksploatował .. ja bym gazu się nie bał ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości