Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Czarny napisał(a):Kaktus to twoje ogloszenie czy kogos wkleiles ?
ty chyba nie wiesz co piszesz nie licytuj sie w ten sposob bo ni warto, to wez mi powiedz ile czasu robi ten samochod,wiesz ile idzie materialu na calaka wiecej niz ty koncowke tu podalesKruczek napisał(a):srednia cena lakierowania całego auta w okolicach Radomia 1200-1500 zł z materiałem, bez dużych ingerencji blacharskich.
Da się zejść niżej, ale samodzielnie trzeba wymagane elementy zdemontować.
a gdzie zarobek? a prad? to co on 2 tyg ora za 500zl koles ktury ma warsztat 
kaktus napisał(a):Czarny napisał(a):Kaktus to twoje ogloszenie czy kogos wkleiles ?
moje prywatne mam garazyk i dorabiam
[ Dodano: 21-11-2007, 17:09 ]ty chyba nie wiesz co piszesz nie licytuj sie w ten sposob bo ni warto, to wez mi powiedz ile czasu robi ten samochod,wiesz ile idzie materialu na calaka wiecej niz ty koncowke tu podalesKruczek napisał(a):srednia cena lakierowania całego auta w okolicach Radomia 1200-1500 zł z materiałem, bez dużych ingerencji blacharskich.
Da się zejść niżej, ale samodzielnie trzeba wymagane elementy zdemontować.a gdzie zarobek? a prad? to co on 2 tyg ora za 500zl koles ktury ma warsztat
bo na allegro widziałem ze są ciekawy jestem jak tym sie lakieruje i jak wychodzi w ok 100zł za 400ml baza podkład i klar to nie jest duża cena a coś bym pomajsterkował przed zimą mam kilka miejsc takie pierdoły ale przydało by sie zrobićGlobi napisał(a):malował ktoś w ogóle lakierami w sprayubo na allegro widziałem ze są ciekawy jestem jak tym sie lakieruje i jak wychodzi w ok 100zł za 400ml baza podkład i klar to nie jest duża cena a coś bym pomajsterkował przed zimą mam kilka miejsc takie pierdoły ale przydało by sie zrobić

davidzior napisał(a):Czarny napisał(a):Kutre ja na sezno beze sie..........
przetłumacz![]()
.......... i nauczcie się że który pisze się przez Ó a nie U

Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość