mam zamiar sie wziasc za uszczelnienie ale chcialem zapytac czy u innych posiadaczy E30 nuie ma takich objawów iczy jest to pilna sprawa...przy okazji jaki olej trzeba tam zalac...podobno jakis syntetyk al emoze ma ktos dokładne dane:))pozdrawiamNasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
mam zamiar sie wziasc za uszczelnienie ale chcialem zapytac czy u innych posiadaczy E30 nuie ma takich objawów iczy jest to pilna sprawa...przy okazji jaki olej trzeba tam zalac...podobno jakis syntetyk al emoze ma ktos dokładne dane:))pozdrawiamPaWeLeK_E30 napisał(a):ja też mam mały wyciek. nic nie kapie, ale jest zapocenie( o ile tak można nazwać) też z prawej strony.
Próbuje się za to zabrać, ale jakoś mało czasu. Pewnie jakiś simering do wymiany
ale powiedz mi strzelba czy stosujesz dokladnie te oleje do silnika jakie rekomenduje BMW i te klocki hamulcowe......płyn do spryskiwaczy....chcialem porównać opinie i dlatego jest rozkmina na ten temat...pozdrawiamstrzelba napisał(a): nie wiem po co sie nad tym rozkminiac jak bmw zaleca wlasnmie ten olej to po co szukac czegos innego
bambus napisał(a):ale powiedz mi strzelba czy stosujesz dokladnie te oleje do silnika jakie rekomenduje BMW i te klocki hamulcowe......płyn do spryskiwaczy....chcialem porównać opinie i dlatego jest rozkmina na ten temat...pozdrawiam
przeczytałam dokładnie tam są też inne oleje, nie tylko do silnika np str 43do szpery polecają LQUI MOLI, litr kosztuje 100zł, podobno jedne z lepszych olei.
Monika owszem zapodałem artykuł o olejach ale o silnikowych a dyskusja toczy sie o olejach przekładniowych czyli do skrzyni biegów i dyfra a te oleje sa inne. Ale dziekuje za zauważenie tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości