A wszystko przez niewidocznego rudego gryzonia.

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

Adaasko napisał(a):
mozna sie bawić w piaskowanie,
. Arturross15, fotki wstawie na pewno, ale to trochę potrwa z racji na duży zakres prac:). Dziękuje również Mariusz_ek-owi za namiar na swoje usługi, ale muszę naprawę przeprowadzić na śląsku:)mazi192 napisał(a):Kurcze K-man... Nie pracuje w budce z kebabem, abyś mnie tak nazywał. Szanuje Cie jako starszego człowieka ode mnie, ale uprzedzeniami nigdzie nie dojdziemy...

z Dabowy jestes to wiesz o co kaman ja tez sie przywiazalem i zrobilem jeszcze zostala sciana grodziowa do obgladniecia bo pewnie z jedna dziurka gdzies zostala bo trzeba silnik wyciagnac zeby sie dostac ale ogulnie jest juz bardzo dobrze w porownaniu jak bylo mozesz sobie zobaczyc i wszystkie elemety wycinal ze zwyklej blachy klepal i wspawywal nawet miejsce na aku cale mialem wje...e bo komus aku sie wylal i narobil ambarasu jak h.j niebawem zrobie swapa to i sie zrobi do konca ta sciane grodziowa pozdrawiam
. Pamiętacie zdjęcia z tamtego roku przegnitej budy? to już historia, samochód był totalnie zajechany, silnik w strzępach, buda niczym sito, pełno całej masy defektów różnej maści, każdy kto widział tą padlinę nie tylko wy, ale moi bliscy zaczęli myśleć czy ze mną wszystko jest oby dobrze, każdy wątpił, iż ten projekt zabrnie aż tak daleko, nikt nie dawał szansy powodzenia tego projektu, ale dziś jestem na finish-u... Oczekuje tylko na termin ustawienia pompy i na wizytę elektryka. Zaraz ktoś rzuci "ziom,ale ten pas przedni mógł byś wrzucić mt 2"... Mógł bym tak samo jak mógł bym założyć nowe fotele, ale zwarzywszy na zaopatrywanie się w części w ASO BMW, jestem już zdegustowany kwotami które poświęciłem. Powstała czysta seria pod żółte blachy, tak jak było w zamiarze 
Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości