[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

uszczelniacze skrzyni biegów w m20

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

uszczelniacze skrzyni biegów w m20

Post numer:#1  Postprzez gromozur » 8 maja 2007, o 06:21

Witam popsułem w moim samochodzie sprzegło tz. spaliłem tarcze a doscisk rozpowił sie pod wpływ temperatury jest to efekt palenia gum 225/45/16 w miejscu w cztery osoby.
Wracając do tematu czy moze ktos zna dokładne wymiary zimmeringów jakie znajduja sie na skrzyni jest ich tam 3 . Najbardziej interesuje mnie wymiar tego najmniejsze z wybieraka biegów bo go wyciagłem i gdzies zgubiełm i jestem w kropce

Z góry dzieki za odpowiedz
gromozur

Post numer:#2  Postprzez jackx-36 » 8 maja 2007, o 06:33

gromozur, wszelkie informacje znajdziesz tu:

http://bmwfans.info/original/

albo tu

http://www.realoem.com/bmw/

P.S.

w sklepach typu InerCars , Fota lub BHMD jak jest rozgarnięty sprzedawca to powinien Ci dać odpowiednie uszczelniacze, wymiary bedzie miał w komputerze albo weżmie z książki, ewentualnie nie pozostanie Ci nic innego jak udanie sie do ASO :cool2:
jackx-36
Profesor

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#3  Postprzez gromozur » 10 maja 2007, o 00:06

DZIEKI WIELKIE :) ZNóW BEDE MóGł PALIC GUME:)
gromozur

Post numer:#4  Postprzez Arczi » 10 maja 2007, o 11:18

gromozur napisał(a):DZIEKI WIELKIE :) ZNóW BEDE MóGł PALIC GUME:)

Niech gumy wiele dymu ci dają .. Amen :wink:
Arczi

Re: uszczelniacze skrzyni biegów w m20

Post numer:#5  Postprzez maaaad » 10 maja 2007, o 16:20

gromozur napisał(a):Witam popsułem w moim samochodzie sprzegło tz. spaliłem tarcze a doscisk rozpowił sie pod wpływ temperatury jest to efekt palenia gum 225/45/16 w miejscu w cztery osoby.

Dobrze ci tak. Mam nadzieję, że następnym razem korba ci bokiem wyjdzie.
maaaad
Magister

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Sedan
Silnik: M52B28
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#6  Postprzez Ratel » 10 maja 2007, o 20:04

Gromozur, ja bym sie taką rozwałką nie chwalił, a Ty chyba to robisz... Trudno nazwać to dbaniem o klasyczne auto... Katowanie to nie koneserka. :nienie: Zmądrzej
Ratel

Post numer:#7  Postprzez gromozur » 10 maja 2007, o 23:47

maaad o moją korbe sie nie bój Silnik w tym samochodzie zrobił poto aby nim szalec
zwykła eta po małych przeróbkach dokonanych własnoręcznie stała sie demonem (a silniczek przed wsadzeniem został rozebrany i poskładany na nowych gratach ) co smieszne nie bierze mi oleju :)
gromozur

Powrót do Mechanika & Części