[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

LUSTERKA

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

LUSTERKA

Post numer:#1  Postprzez styling79 » 22 lut 2008, o 23:13

Witam mam problem z el.lusterkami , sprawdzalem przekaznik i na wlaczonym zaplonie odrazu sie zalancza czy tak powinno byc .
styling79
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#2  Postprzez marekfl » 22 lut 2008, o 23:25

styling79 napisał(a):Witam mam problem z el.lusterkami , sprawdzalem przekaznik i na wlaczonym zaplonie odrazu sie zalancza czy tak powinno byc

Alle co sie dzieje z tymi lusterkami dokladnie :/ bo nie kumam
marekfl

Post numer:#3  Postprzez styling79 » 22 lut 2008, o 23:32

NIe dzialaja moze nie ustawia sie lusterek co minute ale mnie to wqrwia jak cos nie dziala :mad2:
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#4  Postprzez marekfl » 22 lut 2008, o 23:43

styling79 napisał(a):NIe dzialaja moze nie ustawia sie lusterek co minute ale mnie to wqrwia jak cos nie dziala

Jeli bezpieczniki sa ok to trzeba by sprawdzic kostki te w drzwaich przy trujkaciku czy tam masz napieci jesli jest to najprawdopodobniej spalil sie "naped" ale to by tylko jedno nie działało jesli nie działaja oba naraz (bo niemozliwe zeby sie oba silniczki spalily to trzeba szukac w bezpiecznikach ... moglo sie kabel ukruszyc na polaczeniu miedzy dzwiami a nadwoziem obejrzyj wszystko doklanie i sprawdz czu jest napiecie czy wogole dochodzi na przełacznik.
marekfl

Post numer:#5  Postprzez styling79 » 22 lut 2008, o 23:52

Jutro sprawdze czy dochodzi napieci do tych kostek w trujkatach i dam znac .dzieki
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#6  Postprzez marekfl » 22 lut 2008, o 23:56

styling79 napisał(a):Jutro sprawdze czy dochodzi napieci do tych kostek w trujkatach i dam znac .dzieki

tam na jednym z przewodow zasilajacych (przy przelaczniku w drzwiach kierowcy) nie pamietam na ktorym (jesli bedzie to czerwony chyba tam jest - jutro moge sprawdzic jak nie dasz sobie rady) tam musi sie pojawic zaraz napiecie po przekreceniu kluczyka, reszta kombinacji jest realizowana za pomoca tego przelacznika wiec jak tam bedzie napiecie to trzeba szukac dalej (tzn sprawdzic przełacznik)
marekfl

Post numer:#7  Postprzez styling79 » 23 lut 2008, o 11:32

Marekfl chodzi Ci o sterownik w drzwiach to sprawdzalem przekladalem do kumpla i bylo :cool2:
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#8  Postprzez marekfl » 23 lut 2008, o 11:37

styling79 napisał(a):Marekfl chodzi Ci o sterownik w drzwiach to sprawdzalem przekladalem do kumpla i bylo :cool2:

ee czekaj bo sie pogubiłem, przekładałeś ten sterownik i działało u Ciebie wszystko ???? Czy przekładałeś swój przełącznik do kogoś???
marekfl

Post numer:#9  Postprzez styling79 » 23 lut 2008, o 18:27

Swoj przekladalem dzisiej pobawilem sie z lusterkami i zrobilem :cla: , ale tylko kierowcy jak przelaczam na dol i prubuje ustawic to slychac tylko "klik " i 0 reakcji dodam ze prad mam tylko na krancowych przewodach tz + i -
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#10  Postprzez DavMc » 24 lut 2008, o 02:20

styling79 napisał(a):pobawilem sie z lusterkami i zrobilem

jak możesz to opisz co i jak zrobiłeś, że chociaż to jedno działa...
DavMc
Magister

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#11  Postprzez styling79 » 24 lut 2008, o 15:15

Zdjolem ta gume w ktorej ida przewody z budy do drzwi i szarpalem przewody okalazo sie ze dwa byly pzrerwane , polaczylem i jedno chodzi :cla: a do drugiego tak jakby nie dochodzil prad . Czy ktos wie jak tam jest , czy jest 2 x + i 2 masy czy inaczej .
styling79
Student

Moje BMW:
Silnik:

Powrót do Elektryka & Oświetlenie