Post numer:#8
przez jackx-36 » 17 maja 2007, o 16:49
Do tej pory sie nie udzielałem bo pewnie posądzony bym był o stronniczość ( to jest mój filmik zrobiony telefonem) ale podpowiem troche danych to moze sie rozwieją wątpliwości .
Jak pojechalismy( ja i Monika z meżem ) pierwszy raz na rozmowę wstępną do właściciela, samochód zostal uruchowmiony od pierwszego strzała i nie puścił ani jednego dymka a stał z pare miesięcy.
Ładnie sie wkręca na obroty zarówno na gazie i na benzynie, nie szarpie,nie strzela i nie falują obroty, zaworki grają ale nie jest to coś nienormalnego i niepokojącego
Co do kupowania "kota w worku" jest to ryzyko jak każde inne, nie jest to nowa część i nie wiem co siedzi w środku, ja ponosiłem tez takie ryzyko jak kupowałem swojego IS-a. Każdy ponosi takie ryzyko przy kupnie każdego używanego samochodu i kazdy podpisuje umowe z paragrafem mówiącym wadach ukrytych i stanie wizualnym
Dobrze by było żeby Maniek napisał jeszcze co wchodzi w skład proponowanego silnika i za jakie pieniądze jest do wzięcia( moge ja to zrobić )to wtedy był by pełen obraz i można smiało doradzać czy zaryzykowac czy nie.