Jak już wcześniej pisałem- Mam inne auto do przemieszczania. e30 to zabawka. w tym roku zrobiłem może 800km.
Poza tym kupując używany dyfer nie masz pewności że wytrzyma nawet 100km.
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
arturross15 napisał(a):Za 2-3 lara napiszę. o ile auta nie sprzedam.
MARUDY!!!
Najlepiej nic nie robić tylko nowe części wkładać. Nowy dyfer to koszt o ile pamiętam to około 7000zł. więc chyba sobie daruję. Jak mi ten nawali to może sobie wtedy używkę kupię.
bo podejrzewam że umiesz jeden typ zrobić i się reklamujesz. jak sprawdzasz zazębienie po ustawieniu wszystkiego według książki 
albo czy byś potrafił prawidłowo zwymiarować koło zębate , zrobić rysunek albo rozwinięcie zębów a pisałem to ja osoba która jeszcze w podstawówce czytała Kazia Ocheduszke i jego koła zębatewojtasm5 napisał(a):Też jestem tego zdania.
Prawie 100% takich ingerencji opisanych jest tylko zaraz po naprawie z efektem WOW!!!!
I tak się te tematy kończą nikt nie napisze że dyfer zaczął wyć po 2-3tys Km, bo to przyznanie się do błędu a tego nikt nie lubi.
Inni czytają i robią to samo.
Raz w tygodniu przeglądam szpery po ingerencji. 40% 60% co chcesz to masz 30% i 35% też się zdarzają.
Moim zdaniem opartym na 8letnim doświadczeniu wszystkie są spaprane.
Nigdy przenigdy nie widziałem dyfra z poprawnie zmienioną wartością spięcia lub takiego który by mi coś podpowiedział.
Za oryginalny 40% dyfer z mechanizmem 188 do e30 musiałem zapłącić w Niemcach ponad 1tys euro - nauka kosztuje.
Za to mam wielu klientów którzy po mojej robocie są mega zadowoleni wściekają się latami na efektach mojej pracy.
Bardzo mnie cieszy gdy ktoś zadzwoni i powie że dyfer zregenerowany u mnie jest najlepszym jaki miał w życiu.

wojtasm5 napisał(a):
Zamiast zauważyć że się coś się znam to lepiej mnie zaatakować i mnie oczernić.
doceniam jak najbardziej że starasz się być profesjonalista ale ... Ty często na forum pisałeś most a w e30 mostu nie ma

arturross15 napisał(a):Za 2-3 lara napiszę. o ile auta nie sprzedam.
MARUDY!!!
Najlepiej nic nie robić tylko nowe części wkładać. Nowy dyfer to koszt o ile pamiętam to około 7000zł. więc chyba sobie daruję. Jak mi ten nawali to może sobie wtedy używkę kupię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości